Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők járnátok olyan pasival aki jobb pasi, mint amilyen jó nők vagytok ti?
Figyelt kérdés
2014. okt. 27. 13:55
3/12 anonim válasza:
Hát elég sok ilyen párt látok,szóval biztos..
4/12 anonim válasza:
Én csak olyannal járok, akivel közös az érdeklődésünk.
5/12 anonim válasza:
Nem!Többet nem.Volt már rá példa. Megcsalt egy másik csajjal,akinek nagyobb volt a melle...
6/12 Hercegnő_: ) válasza:
Nem tudom.
Ha odáig lenne értem,egy sokkal jobb pasi,mint amilyen jó nő vagyok én,akkor lennék vele,de ha érezném,hogy el van magával keveredve és az egoizmus az égig ér,akkor nagyon nem!
Én olyannal vagyok,aki olyan mint én.Se nem több,se nem kevesebb :)
7/12 anonim válasza:
Hát én nem vagyok nő és még nem volt senkim, de... ha valaha lenne, az csak olyan lenne, aki számára én jelentem a legjobb pasi, számomra meg ő a legjobb nőt. Fura, hogy másnak ez nem természetes.
10/12 anonim válasza:
7-nél a pont. Ugyanígy gondolom Én is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!