Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Cseréltetek már titeket le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cseréltetek már titeket le egy "jobb" fiúra?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz érzés, 3 évet együtt voltam a párommal és úgy szakított velem, hogy van másik. Aztán ecsetelgette hogy miben jobb mint én stb. Hogy éltétek ti ezt meg? Milyen érzés volt?
2016. febr. 14. 17:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Részvétem Bro.

2016. febr. 14. 17:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
K..va sz@r. Mintha gyomorszájon rúgtak volna. Alig kaptam levegőt....
2016. febr. 14. 17:37
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

Ecsetelheti, kár hogy ez csak egy "színező" a részéről. Engem is cseréltek le, szubjektív előadás szerint hú meg ha az új figura. Aztán kiderült, hogy max egyformák vagyunk, csak ez vénebb, meg s*ggf*jebb is kicsit.

Nem kell elhinni az ajnározgatást. Téged akar bántani vele.

2016. febr. 14. 17:39
 4/9 anonim ***** válasza:

igen, lecserélt egy "jobbra" aki úgy megverte, hogy eltört az állkapcsa + 4 bordája.

amikor felhívott, mert bezzeg engem hívott fel az éjszaka közepén, hogy kórházban van, akkor közöltem, hogy egye meg azt amit főzött magának.

A lecserélés a mai napig fáj, mert nem volt rá oka. Az, hogy elküldtem annó a fenébe, az nem fáj.

2016. febr. 14. 17:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Soha nem volt velem ilyen, de mondjuk nálam nincs is jobb.
2016. febr. 14. 17:42
 6/9 anonim ***** válasza:
igen le de jól megverte mindig az exemet a csávó akire lecserélt most keres hogy kezdjük újra de felejtős nekem már nem kell
2016. febr. 14. 17:45
 7/9 anonim ***** válasza:

Hasonlóan jártam én is, mint a 4. válaszoló. Bár talán kórházba nem küldte a leányzót.

Jó érzés volt, hogy végre megszabadultam egy ribizlitől és nem estem bele abba a hibába, hogy elvegyem feleségül, vagy gyereket csináljak neki.

Azóta ami szarul esik, az max a magány és egyedüllét.

2016. febr. 14. 17:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Volt igen.3,5 fél év után...de még akkor sem volt képe megmondani a csajnak hogy ez a valós szakitó ok...pár nap mulva láttam facen hogy kapcsolatba van egy hót ronda csavóval...persze ezt láthatta a teljes ismerősi kötöm...adta.De beszopta a csaj mert egy hónapig voltak együtt a csavóval,szval megérte neki...nagyon szerettem,de ezt megérdemelte
2016. febr. 14. 18:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen. Szar. Ők jól megvannak amúgy.
2016. febr. 14. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!