Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cseréltetek már titeket le egy "jobb" fiúra?
Ecsetelheti, kár hogy ez csak egy "színező" a részéről. Engem is cseréltek le, szubjektív előadás szerint hú meg ha az új figura. Aztán kiderült, hogy max egyformák vagyunk, csak ez vénebb, meg s*ggf*jebb is kicsit.
Nem kell elhinni az ajnározgatást. Téged akar bántani vele.
igen, lecserélt egy "jobbra" aki úgy megverte, hogy eltört az állkapcsa + 4 bordája.
amikor felhívott, mert bezzeg engem hívott fel az éjszaka közepén, hogy kórházban van, akkor közöltem, hogy egye meg azt amit főzött magának.
A lecserélés a mai napig fáj, mert nem volt rá oka. Az, hogy elküldtem annó a fenébe, az nem fáj.
Hasonlóan jártam én is, mint a 4. válaszoló. Bár talán kórházba nem küldte a leányzót.
Jó érzés volt, hogy végre megszabadultam egy ribizlitől és nem estem bele abba a hibába, hogy elvegyem feleségül, vagy gyereket csináljak neki.
Azóta ami szarul esik, az max a magány és egyedüllét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!