Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is jobb ha kifizetem a számlák felét?
Figyelt kérdés
Két hónapig együtt voltam egy pasival. De két hónap után rájöttem, hogy nem érzem azt és szakítottam ezzel a pasival.
Most kaptam tőle egy ajánlott levelet, amiben az összes eddigi olyan számlák le voltak másolva, ahol együtt voltunk (étterem, színház, mozi stb)
Azt írja kísérő levelébe, hogy a megadott bankszámlaszánra 8 napon belül utaljam át az összes számla összegének a felét, ha jót akarok magamnak.
Lehet valami következménye ha nem fizetek?
2016. ápr. 26. 09:37
1/26 anonim válasza:
Jogi útra nem tudja vinni. Kérdés persze hogy megverne-e...
3/26 A kérdező kommentje:
1. Hát megverni biztos nem, szerintem. De pl. lehet kilyukasztja a kocsink kerekét stb, Ilyenektől félek.
2016. ápr. 26. 09:41
4/26 A kérdező kommentje:
2. Amit nekem kéne fizetni az olyan 30 ezer
2016. ápr. 26. 09:41
6/26 anonim válasza:
Minek hurcolásztatod magad,ha nem működik a pasival? Gondolom az elején is láttad.Ha nem kölcsönös a dolog,akkor lehetett volna benned annyi,hogy fizeted a részed a helyszínen.Elismerésem a pasinak.
8/26 anonim válasza:
Jézus,ilyen gennyek vannak a mai világban??
Te nem fizettél semmit?? Mert akkor te is kérhetnéd annak a felét...utiköltség
Sőt,ha nem volt orgazmusod szex közben még a szexuális szolgáltatás árát is elkérhetnéd!! :-)
9/26 anonim válasza:
Akkor kellett volna gondolkodnod, amikor összejöttél vele. Ez a szitu téged is minősít. Fizess!
10/26 A kérdező kommentje:
Kösz!!! Nem vagyok ku.....
2016. ápr. 26. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!