Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek is jobb ha kifizet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is jobb ha kifizetem a számlák felét?

Figyelt kérdés

Két hónapig együtt voltam egy pasival. De két hónap után rájöttem, hogy nem érzem azt és szakítottam ezzel a pasival.

Most kaptam tőle egy ajánlott levelet, amiben az összes eddigi olyan számlák le voltak másolva, ahol együtt voltunk (étterem, színház, mozi stb)

Azt írja kísérő levelébe, hogy a megadott bankszámlaszánra 8 napon belül utaljam át az összes számla összegének a felét, ha jót akarok magamnak.

Lehet valami következménye ha nem fizetek?

2016. ápr. 26. 09:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
97%

Nehogy fizess! Ez vicc.Akkor én most milliomos lennék ha visszakérnék mindent.:D

Mutasd meg egy ügyvédnek és a végén még ő fog fizetni zsarolásért.

2016. ápr. 26. 10:15
 12/26 Bence_ ***** válasza:
100%

De ezeket miért kéne vissza fizetned???

Vicc az egész.

Kapcsolat elején erről volt szerződés??

Ennyi erővel én is írok neked levelet tanácsadás címen :)

2016. ápr. 26. 10:30
 13/26 anonim ***** válasza:

Itt egyik féllel sem tudok egyetérteni.

A kérdezőnek gondolom jó volt, hogy semmit nem kellett fizetni 2 hónapig (parasite-mode), a csávó meg gyökér hogy nem akkor tisztázta, hogy fele-fele (ami normális kapcsolatoknál van, kivéve meghívások meg ajándékok meg szép gesztusok) és most áll neki kardozni.

Nem értem én ezt a mai világot, pedig még nem is vagyok öreg.

2016. ápr. 26. 10:33
 14/26 anonim ***** válasza:
85%

Jogilag semmi alapja nincs. Zsarolásért elő lehetne venni egy jól működő világban. Bár kétlem, hogy a rendőrség a biciklisek bírságolásán kívül foglalkozik e bármivel...

Nem tudom milyen a fickó, és mennyire lehet "veszélyes". Bár nem hinném, hogy messzire nyúlhat a keze, ha szaros 30 ezer forinton lovagol.

Én a helyedben első körben a rendőrségen érdeklődnék, ha ott leszarnak akkor átgondolnám.

2016. ápr. 26. 10:34
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Jó nagy surmó. Nők kezelésében is egy nagy Q betű, de azért jó anyagias. Köszi, hogy betetted ezt a kérdést, ez egy jó példa az olyan picsodó srácoknak, akik azt mondják, hogy jaj de bezzeg a csajok milyen anyagiasak.
2016. ápr. 26. 10:37
 16/26 anonim ***** válasza:
Még egyszer kérdezem: te nem fizettél semmit??? Nem utaztál hozzá saját költségen??
2016. ápr. 26. 10:44
 17/26 A kérdező kommentje:
16. Nem fizettem semmit és mivel BKV bérletem úgyis van, ezért valóban így utazást sem fizettem neki.
2016. ápr. 26. 10:56
 18/26 anonim ***** válasza:
5%
30 ezer nem olyan nagy pénz, bár nem tudom, hogy neked mennyi van. Én minden esetre a békesség kedvéért átutalnám, aztán menjen, amerre lát...
2016. ápr. 26. 11:07
 19/26 anonim ***** válasza:

Jogilag úgy néz ki a dolog, hogy az ajándék nem követelhető vissza (a meghívás is annak számít), hiszen aki adja, arról feltételezhető, hogy nem ellenszolgáltatás fejében adja.

Egy párkapcsolatban bármikor ott van a szakítás esélye, bármelyik fél részéről, és ilyenkor egyik félnek sincs joga visszakövetelni semmit, amit a kapcsolat folytatásának a reményében nyújtott. Az, hogy meghívott, az ő döntése volt, senki nem kényszerítette rá.

Én például hosszú párkapcsolatból szálltam ki úgy, hogy már közösen szerzett vagyon is volt. Azon természetesen megosztoztunk a szerzés arányában, de az egymásnak adott ajándékokat, az egymásra fordított összegeket egyikünknek sem jutott eszébe visszakérne (pedig voltak köztük értékesek is).

2016. ápr. 26. 13:14
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Csak ki akar veled tolni! Nem.lesz semmi bajod,ha nem fizeted ki. Egyébként meg bizonyítsa be,hogy veled/rád költöttö ezen összeg felét! Mindjárt nem lesz akkora arca!
2016. ápr. 26. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!