Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az új barátom nem akar gyereket, folytassam egyáltalán a kapcsolatot így?
Nem mintha sürgős lenne (én 21, ő 29), de én teljesen biztos vagyok benne, hogy szeretnék gyereket, ő pedig nem akar apa lenni. Igaz, hogy még csak pár hete vagyunk együtt, de nem "időpazarlás" ez így? Mivel még nem vagyok teljesen belezúgva, nem lenne olyan nehéz kilépni...
Másrészt még ha akarna is, nem érzem úgy, hogy olyan jó apa lenne, ezért elég valószínű, hogy nem ő lesz életem párja..
Érezzem jól magam és kész?
Na álljunk meg egy szóra! Felőlem úgy éltek ahogy akartok, nem én kezdtem el mondogatni rátok - hogy hadd idézzelek - "istenbarma", "szánalmas, undorító, suttyó", "sötét", stb..
Én csak mondtam, hogy sok helyen ez van, és szerintem ez nem feltétlenül elítélendő. Ti vagytok, akik tűzzel-vassal jöttök ellenem, személyeskedtek. A fellépéseteket bíráltam, nem pedig a véleményeteket, mikor azt írtam, hogy az agresszió, gyűlölködés a korosztályotok lételeme.
Mondtam is, hogy majd pár év múlva ráébredtek, hogy nem a karrier az élet célja.
Nem semmi veszekedés folyt itt. Azzal egyetértek hogy tényleg szemétség ha egy nő a párja háta mögött sunyizva esik teherbe de sajnos nagyon sok helyen bejött ez a trükk, és ezzel több ember életét lehet tönkretenni így nagyon kockázatos dolog.
Viszont hogy magára a kérdésre válaszoljak, szerintem megpróbálhatod a kapcsolatot, mert 5 év hosszú idő. Én 1,5évig jártam egy sráccal, én 19 voltam ő 28 mikor megismertem, és egyszer azt mondta hogy ő szeretne gyereket de majd 5év múlva, és akkor felszed egy 20éves csajt hogy ne legyen fogyatékos gyereke..... Na én itt kiakadtam rajta. Mondjuk nem védekeztünk és tudta hogy bármikor becsúszhat a baba de szerintem a sors akarta hogy ne történjen meg, mert a mostani párommal egy kockáztatásból összejött a kisfiunk (ő akart kockáztatni utána mégis berezelt és abortuszra küldött volna....). Azt tanácsolom hogy jól válaszd meg kivel vállalsz gyereket mert sokkal jobb ha mind2en ugyanolyan lelkesedéssel várjátok a picit!
22:53 (#53)
Te nem a csajra értetted. De ha igen, akkor már azért hülyeség amit írtál, mert nem a csajról volt szó! :)
De én erre nem alapozhatok...
Egyébként mostmár nincs annyira vehemensen ellene, de egy családi beszélgetésen még mindig "nem tudom" volt a válasza (a nagynénjének). Annyira fél ettől a jövőképtől (házasság, gyerek), hogy az nem igaz, csak tudnám, miért?!
Konkrétan attól fél,hogy az ő céljai ketté törnek,mert egy gyerek rengeteg pénz és ő nem akarja ,,összehúzni a nadrágszíjat",amit megértek én is így vagyok vele,gyerektől most a hidegrázna ki,inkább fejlesztem magam,hogy az életszínvonalamat növeljem.
Szerintem neki is eléggé magasak az igényei és ő sem hajlandó lejjebb adni,ne kényszerítsd rá,inkább szakítsatok,az meg ha ,,véletlenül" teherbe esel azzal ha olyan a pasi semmit se érsz el,mert utálni fogja és nem akarja majd látni sem,ami érthető.
Keres olyan pasit akinek tudsz szülni,de ne trükközz.
Na ezt utálom a nőkben. Mindenáron ész nélkül gyereket akarnak. Ha esetleg fiatal korában azt mondja, hogy nem akar gyereket, akkor majd 10-20 év múlva hirtelen meggondolja magát és gyereket akar.
Sajnos lehetetlen vagy nagyon nehéz olyan nőt találni, aki nem akar gyereket.
Eszemben sincs trükközni...
Az utolsó előtti válaszolónak: nincsenek nagy karrier-tervei, semmi nagyravágyás, tengerparti nyaraló. Inkább attól fél szerintem, hogy nekem igen, és ő ezt egy családnak nem tudná biztosítani.
Amúgy fejlemény van: tegnapelőtt azt mondta, el tudná képzelni. Ma pedig mesélte, hogy azt álmodta, hogy terhes vagyok, és felriadt:D Szegénynek tényleg sok lesz ez egy kicsit:) Most már "békén hagyom" egy darabig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!