Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az új barátom nem akar gyereke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az új barátom nem akar gyereket, folytassam egyáltalán a kapcsolatot így?

Figyelt kérdés

Nem mintha sürgős lenne (én 21, ő 29), de én teljesen biztos vagyok benne, hogy szeretnék gyereket, ő pedig nem akar apa lenni. Igaz, hogy még csak pár hete vagyunk együtt, de nem "időpazarlás" ez így? Mivel még nem vagyok teljesen belezúgva, nem lenne olyan nehéz kilépni...

Másrészt még ha akarna is, nem érzem úgy, hogy olyan jó apa lenne, ezért elég valószínű, hogy nem ő lesz életem párja..

Érezzem jól magam és kész?

2012. jún. 24. 21:29
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
0%

Miért nem akarjátok megérteni, amit mondok? Ha egy olyan férfivel vagy együtt, aki tényleg ki is nyilatkoztatja, hogy lelépne, ha jönne a gyerek, az soha sem szeretett, csak saját magát, azzal nem érdemes kezdeni, az nőt sem érdemel maga mellé. Viszont ha látod, hogy egy férfi oda meg vissza van érted és nem beszél ilyeneket, csak kicsit ódzkodik ettől a feladattól, akkor az igenis szeretni fogja a gyerekét az első perctől. Csak még talán fél dönteni, de ez a félelem azonnal elmúlik a kész helyzetben.

Szerintem itt az a baj, hogy túl fiatal vagy még, hogy ezt el tudd hinni, mert valóban ahhoz kell egy érettség a férfi részéről is és ez valószínűleg nem 20 éves korban van meg.

Azt pedig sosem tudhatod, hogy például te magad, szüleid, vagy testvéred nem ugyanígy született-e, mert mint mondtam ezt nem is kell nagy dobra verni.

Utolsónak írnám: igen, te is a tipikus agymosott, kifordított fiatalsághoz tartozol. Ez ma a fontos a karrier, a pénz. És szerinted mire gyűjtöd azt a pénzt? Márkás ruhára? Bulikra? Menő telefonra? Gyors autóra? Nyaralásokra? Ha így van az nagyon szomorú. Gondolj bele, hogy szüleid milyen áldozatokat hoztak érted. Na neked is ekkorákat kéne hozni, majd a gyerekért. Nem annak kéne normális dolognak lenni, hogy csinálok egy nagy karriert, "a lá amerikai álom", aztán ha nem jön be, akkor nem lesz gyerek sem. A család vállalás 100szor fontosabb kellene, hogy legyen, mint az anyagi jólét, de ma nem ezt sulykolják a fejetekbe, ezt aláírom.

Az meg, hogy 150 egy gyerek, na nevettess, ebből látszik, hogy soha nem volt közöd gyerekhez, talán ezért is rettegsz tőlük.

ui: Te beszélsz IQ-ról és amikor a leendő gyerekedről itt úgy beszélsz, mint pulya? Meg csak eddig bírsz ellátni, hogy havonta mekkora kiadás? Kicsit szállj magadba és gondolkozz!

2012. júl. 25. 11:59
 42/63 anonim ***** válasza:
66%

Megint nem érted tudod a karrier fontos szerintem álszent aki azt mondja,hogy nem vagy pedig igénytelen,így el van magának.

Szerinted az élet mibe kerül???PÉNZBE.

Igen nyaralni akarok járni Mallorcára,Ibizára,Hawaiira all inclusiveba,jó csajokat felszedni,nekem az most az egyik célom.Mellette egy komoly cégnél vezető lenni valami ügyvezető vagy IT projektvezető vagy vezető fe4jlesztő,mellette saját vállalkozást is.Akarok tudni 5-6 nyelvet,még izmosabb csinosabb testet felépíteni feszes hassal és s_ggel.

Szerinted egy jó test felépítése mi pénzbe kerül???Hát sokba.Látszik semmi célod nincsen csak hazamenni az 50nm-es panelba szülni két gyereket és eléldegélni szerényen szűkösen.Csak tudod nem mindenki erre vágyik,valaki meg akarja magát valósítani,hogy jó teste,jó társasága,luxus nyaralásai,elismert szakember legyen,akire felnéznek és boldog mert azt csinál amit akar és amit szeret.

Hány ember mondhatja ezt el???

2012. júl. 25. 12:14
 43/63 anonim ***** válasza:
100%

Ugye ezáltal a gyerekednek is jobb élete lehet,meg a családodnak,a gyerekednek nem azt kell mondanod ,,huhh fiam erre meg erre nincsen pénzünk,közbe meg állandó veszekedések vannak az asszonnyal",Na ebből nem kérek.Ezáltal ha sikeres vagy a gyereked is az lesz,mert arra nevelem akkor,mehet külföldre egyetemre,fog beszélni már 14 évesen 4 nyelvet.

Így ilyenek,ezeken miért nem gondolkodnak el az emberek?? :O

2012. júl. 25. 12:17
 44/63 anonim ***** válasza:
Jókat mosolygok. Álmodozz csak, amíg fiatal vagy. Sok sikert kívánok, és remélem, hogy ennek legalább felét el is éred!
2012. júl. 25. 15:29
 45/63 anonim ***** válasza:
100%

22:42

Ez mindent elárul rólad. A te torkodon inkább ciántablettát kéne lenyomni. Te csak szennyezed a társadalmat.

23:40

Minden szempontból igazad van.

2012. júl. 25. 15:56
 46/63 anonim ***** válasza:
100%

01:02

Te aztán nagyon elmebeteg pszichopata vagy. Zsarolni és manipulálni akarsz másokat a saját kényelmességed biztosítására. Ki akarod használni a hozzád közel álló embereket minden bűntudat nélkül. Érzelmileg nulla vagy. Meg sem kell kérdezni tőled, hogy hány éves vagy, mert az értelmi szinted egy tizenévesét sem éri el.

Valami elvitte az épelméjűséged, ami miatt képzeletvilágodban élsz, és a tudatlanságba menekülsz. Ennek ellenére okoskodni próbálsz itt. Az életed hazugságokra és mások meghazudtolására, átverésére, zsarolására alapozod. Akarata ellenére rá akarsz másra erőszakolni valamit, amit ő nem akart. Nézzél már tükörbe te idióta! Megint a saját baromságodnak mondtál ellent. Pontosan te vagy itt az aki agresszív önző. Ha meg valaki szembesít téged az igazsággal, az már nem tetszik neked.

"Ha meg a férfi ezek után menekül, lelép, akkor valójában sosem szerette a nőt, csak a kényelmes helyzetet, ahogy írtam korábban."

És még mindig te ugatsz annak ellenére, hogy te akarsz a férfi háta mögött a beleegyezése és tudta nélkül gyereket csinálni. Ez azt jelenti, hogy sosem szeretted a férfit, csak a kényelmes helyzetet. Az agyhalottságod miatt gondolkodni sem tudsz. Nem veszed észre magad és az, hogy a saját hülyeségeidben buksz el. Ennél már nem is lehetnél szánalmasabb.

"Amúgy nem tudom, hogy mi abban a kicseszés, ha egy férfit, akivel elvileg kölcsönösen szeretitek egymást megajándékozol egy kisgyerekkel."

Nem tudom, hogy mi abban a kicseszés, ha a férfi, akivel elvileg kölcsönösen szeretitek egymást lenyomja a torkodon a tablettát.

Neked nem hogy férfi, de gyerek sem való. Te az a fajta vagy, akit minden értelmes ember elkerül. Ha mégis gyereked lesz, akkor azt csak sajnálni lehet amiért tönkreteszed az életét.

2012. júl. 25. 15:57
 47/63 anonim ***** válasza:
0%

Az ilyen magvas gondolatok, mint ciántabletta, meg az ostobaságaid, biztos nem szennyezik a társadalmat. Az élet létrehozása helyett te annak elvételében hiszel. Ez előrerepít minket. Miért nem keresel valami másik gyűlölködő oldalt?

Buta, dühös kisfiú vagy, aki csak annyit mondott: vau-vau.

2012. júl. 25. 16:29
 48/63 anonim ***** válasza:
#44-es csak tudod ennek a negyedét már megvalósítottsam és tudom,hogy megvannak,elérem őket,mert hiszek benne és TESZEK is érte.
2012. júl. 25. 16:32
 49/63 anonim ***** válasza:

A 21L vagyok.

Annyit azért hozzátennék, hogy itt a probléma még mindig annyiban áll, hogy te úgy gondolod, hogy rendben van, hogy a nő önkényesen döntsön arról, hogy "csússzon be" a gyerek, mert a férfiak olyan töketlenek, hogy nem akarják, meg a család nem fontos, meg mittudomén.

Minket is agresszív vadbarmoknak állítasz be, akiknek a család huszadrangú, holott sem én, sem a srác nem mondta, hogy nem akarna családot, csak nem úgy, hogy a megkérdezése nélkül közlik vele a tényt, hogy na mától apa vagy, alkalmazkodjál, ha nem akkor egy önző barom vagy. A fogamzásgátlós-lenyomom a torkodon beszólása pedig lehet, hogy kissé erős, de végső soron nincs igaza???

Megállapodnak, hogy a nő szedi a bogyót, vagy akármilyen más módon védekezik, hogy várjanak még 1-2-5 évet, amennyi szükséges, aztán a háta mögött felrúgja ezt az elvileg közös párkapcsolati döntést, ami hangsúlyozom elég komoly, és EGYEDÜL dönt arról, hogy márpedig most gyerek LESZ és kész?

És akkor te beszélsz szeretetről meg minden? Ez undorító, álszent, és mocskos viselkedés, sehogy nem fogod eladni, hogy ez rendben van, mert nincs. Átvered a párod, kihasználod a bizalmát, és ha csak kicsit is emberséges és nem akarja sorsára hagyni a gyerekét, akkor mérhetetlenül önző módon kihasználod ezt az emberséget, hogy megtarthasd a gyereket meg őt. De mint írtam, sokszor inkább felhúzzák a nyúlcipőt és futás, mert nem állnak rá készen.

Holott lehet, ha ülsz nyugton a seggeden és kivárod azt az 1-2 évet, akkor maga a fickó ajánlaná fel, hogy na gyerünk, azért nem ilyen életképtelen "izék", akiket irányítani, meg manipulálni kell.

Mert akár hiszed, akár nem, ez sokaknál így is történik, pl én tervgyerek vagyok, nem "becsúsztam".

Egyáltalán nem önzőség tudatosan nem vállalni valamit, amire alkalmatlannak érzed magad. De én még azokat sem tudom megvetni vagy lenézni, akiknek egész egyszerűen kedvük nincs gyereket vállalni, mert minden más fontosabb nekik. Nem te vagy a jóisten, nem mondhatod meg másoknak, hogy éljenek, mert az a "normális", nekik nem, és amíg sem neked, sem senki másnak nem ártanak evvel, addig mégis milyen jogon ítélnéd el?

Erősen szűk látókörű vagy, ha úgy gondolod, hogy nem létezhet a tiedtől eltérő életmód, ami ugyanolyan normális annak a másiknak.

2012. júl. 25. 17:02
 50/63 anonim ***** válasza:

Ez igen 21L hihetetlen,NORMÁLIS CSAJ írt ide :D:D

Ez igen grat,ilyenkor megkérdőjelezem az érett korosztály fogalmárt valaki már 21évesen is az valaki 30évesen is egy érettlen csitri.Nagyon jól látod a korod ellenére,mint egy normálisan gondolkodó megfontolt FELNŐTT ember.Így kellene és nem itt tartana az ország ahol most.

2012. júl. 25. 17:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!