Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az új barátom nem akar gyereke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az új barátom nem akar gyereket, folytassam egyáltalán a kapcsolatot így?

Figyelt kérdés

Nem mintha sürgős lenne (én 21, ő 29), de én teljesen biztos vagyok benne, hogy szeretnék gyereket, ő pedig nem akar apa lenni. Igaz, hogy még csak pár hete vagyunk együtt, de nem "időpazarlás" ez így? Mivel még nem vagyok teljesen belezúgva, nem lenne olyan nehéz kilépni...

Másrészt még ha akarna is, nem érzem úgy, hogy olyan jó apa lenne, ezért elég valószínű, hogy nem ő lesz életem párja..

Érezzem jól magam és kész?

2012. jún. 24. 21:29
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
93%

Èn màr 6 ève nem akarok, ùgy hogy azèrt nem 100% hogy meggondolja magàt.

35/f

2012. jún. 27. 16:06
 12/63 A kérdező kommentje:
De miért ne múlhatna ezen? Pár évig lehet, hogy együtt maradnánk, de elég valószínű, hogy emiatt egyszer szét kellene mennünk. Nagyon "számító", ha emiatt szakítok, és céltudatosan keresek? Hülye vagyok, hogy 21 évesen így tervezek?
2012. jún. 27. 16:29
 13/63 anonim ***** válasza:
100%
Nem számitó, annyi,h tudod mit akarsz, vele pedig ez nem valósitható meg. Sztem meg fogja érteni, föleg ha ennyire biztos abban,h ö nem akar majd gyereket.
2012. jún. 28. 10:28
 14/63 anonim ***** válasza:

Én ismerek olyan pasit aki 30 fölött van, és váltig állítja, h ő soha nem akar gyereket.

Szerintem ha ennyire elzárkózik a témától, de te nagyon szeretnél egyszer egy kisbabát, akkor szakíts vele.

2012. júl. 5. 07:37
 15/63 omba ***** válasza:

Én 30 éves pasiként biztosan tudtam, hogy akarom, hogy ne legyen gyerek... most négy van. Nagyon örülök ennek.

(így még a válság előtt sikerült teljesen leszegényedni XD)

DE nem tudom ilyenben bízzál-e?

Azt gondolom, hogy a gyerek-vállalás csak az egyik jele a értékrendetek jókora különbségének.

A többi dologban hogy álltok?

2012. júl. 5. 07:44
 16/63 A kérdező kommentje:

A többi dolog még csak most kristályosodik ki, még nem ismerjük egymást annyira jól, egyelőre (1 hónap!) nem jöttek elő túl nagy ellentétek.

Ami ezen kívül egy kicsit elgondolgodtat, hogy nincsenek túl hosszútávú céljai, már vagy 7 éve egyetemista...

2012. júl. 5. 13:18
 17/63 omba ***** válasza:

Hö, ismerek én is ilyen, - kedves gyerek. Az is fog maradni.

Szóval, ha maradtok együtt, neked lesz gyereked, - ő. xD

2012. júl. 5. 14:43
 18/63 anonim ***** válasza:
0%

Tudod hány férfi van így az elején!? Szépen rá kell őket nevelni, a nevelési eszközöket a fantáziádra bízom, nevezzük ezeket most csak női praktikának.

Amúgy meg végső soron csak rajtunk nőkön múlik, hogy teherbe esünk-e vagy sem. Kicsit rá kell segíteni a dolgokra, aztán a kész helyzetből már úgy sincs visszaút.

2012. júl. 24. 15:52
 19/63 Hanariko ***** válasza:
0%

"a pasinak ráér,35 felett kell érdemes gyereket vállalnia"

Jah, a pasinak lehet hogy akkor, de a nők meg 25 évesen a legalkalmasabbak erre, csak úgy szólok...

2012. júl. 24. 15:58
 20/63 anonim ***** válasza:
78%

Utolsó,ezt hívják patkány viselkedésnek.Tudod mit csinálnék veled,ha az én csajom lennél?

Annyit mondanék:,,Pakolj most és tűnj el az életemből,a gyereket meg akkor se ismerem el,és nem vagyok hajlandó felnevelni,ezek után.Nem érdekel se te se a gyereked.Légyszíves menj el,soha többé nem akarlak látni,Szevasz".És dobnám is ki a cuccaidat.

Akkor mit csinálnál a női praktikáiddal?

2012. júl. 24. 15:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!