Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az új barátom nem akar gyereket, folytassam egyáltalán a kapcsolatot így?
Nem mintha sürgős lenne (én 21, ő 29), de én teljesen biztos vagyok benne, hogy szeretnék gyereket, ő pedig nem akar apa lenni. Igaz, hogy még csak pár hete vagyunk együtt, de nem "időpazarlás" ez így? Mivel még nem vagyok teljesen belezúgva, nem lenne olyan nehéz kilépni...
Másrészt még ha akarna is, nem érzem úgy, hogy olyan jó apa lenne, ezért elég valószínű, hogy nem ő lesz életem párja..
Érezzem jól magam és kész?
Ki mondta, hogy pár hét után akarnak/nem akarnak babát? Hogy bírja valaki így értelmezni?
Pár hét után még belefér, hogy nem szerelmes valaki, kialakulhat lassabban is. 1-2 hónap után necces szerintem.
Hihetetlen mennyit lebírtok ti nők művelni babaprojekt miatt,én ezért nem merem magam bele adni egy kapcsolatban.Miért nem lehet megérteni,hogy a pasinak ráér,35 felett kell érdemes gyereket vállalnia.Kérdező van neked fogalamd mennyi pénz egy gyerek?
Nem 1-2 százezer forintos plusz kiadás hanem akár 2-4 millió is lehet.
Még biztos a jövőjét építi,nem gyerek vállaláson,és ez a normális ha meg van minden na akkor jöhet szerintem.
Ne nyaggasd ezzel,mert ez riadó a pasiknak.
Még kb 5 évig nem akarok gyereket! De ő soha...
Amúgy eléggé hülyét csináltam magamból, mert megemlítettem :D Ááá de gáz volt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!