Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az új barátom nem akar gyereket, folytassam egyáltalán a kapcsolatot így?
Nem mintha sürgős lenne (én 21, ő 29), de én teljesen biztos vagyok benne, hogy szeretnék gyereket, ő pedig nem akar apa lenni. Igaz, hogy még csak pár hete vagyunk együtt, de nem "időpazarlás" ez így? Mivel még nem vagyok teljesen belezúgva, nem lenne olyan nehéz kilépni...
Másrészt még ha akarna is, nem érzem úgy, hogy olyan jó apa lenne, ezért elég valószínű, hogy nem ő lesz életem párja..
Érezzem jól magam és kész?
amúgy kérdező: ha nem leszte együtt csak pár évet, te meg csak 5 év múlva akarsz gyereket akkor az pont jó nem?
Különben szerintem, ahogy írtad, kicsit túl céltudatos vagy...
Nem azért, de hogy jött ez szóba pár hét után?
Én jártam pasimmal már egy x hónapja, mikor Ő egyáltalán félmondattal felvetette, hogy egyszer biztos szeretne egy gyereket.
De nem is igazán érdekelt, annyira távoli jövő ez, egyáltalán nem biztos, hogy közös gyerekeink is lesznek... Vagy egyáltalán lehet-e, menet közben kiderült, hogy nekem nehezen is lehet gyerekem...
Szóval majd lesz valahogy, én ilyenen ennyire előre nem problémáznék. Az is lehet, hogy fél év múlva elküldöd a fenébe, mert van valami stiklije, amit ki nem állhatsz...
21L
21:55 (#5)
Pont hogy te vagy a hülye, mert az élete folyamán semmikor sem akar gyereket! Szövegértésed nulla.
Ácsi utolsó,ha én nem akartam azt a gyereket ebben az esetben akkor tuti valahogy kibújnék a felelősség alól.Kicsit önzőséget érzek hogy te akkor is szülnél ha a pasi nem akar,akkor ne csodálkozz,hogy meggyülől.Hogy tudnál ezután tükörbe nézni?
Ha te becsapod a pasit és tudta nélkül csináltatsz magadnak gyereket akkor miért várod el,hogy bólogasson hozzá? :O
Ezért akarom magam elköttetni,hogy ne legyen támadási felület,plusz bevágom,hogy sokáig anabolikus szteroidokat szedtem atuti nem szülnél nekem gyereket :)
Nem húzod te ki magad sehonnan, még csak az lenne a szép. Ha tényleg ki lehetne, akkor a világon sokkal több egyedülálló anya lenne.
Ha a férfi nem bírja elkötelezni magát, kell neki egy kis lökés. Ez régen sem ment másképp, ma sem. Hidd el, amikor már meglátja a gügyögő csöppséget, megváltozik benne minden. Sok férfi csak a nő elhatározottságának köszönheti, hogy átélhette eme apai örömöket, miért ne tudnék ezek után tükörbe nézni, hisz csak megajándékoznám szerelmünk gyümölcsével.
De amiket írsz a szteroidokról, meg elköttetésről, te nagyon kis butus fiúcska lehetsz, közel sem férfi.
Az ilyen nőtől mentsen meg az isten,adnék én neked olyan lökést :O
Sztem egy pofonnal inditanék.Ha én egyszer azt mondom csajnak,hogy nem akkor az nem.Szerintem inkább te vagy a butuska,szerinted a pasid mit lépne ha akarata ellenére esel teherbe.Ne adj isten meg is verhet akár.
Az a baj azt hiszitek egyes nők nektek mindent lehet,igen egy papucs lúzerrel talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!