Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az új barátom nem akar gyereket, folytassam egyáltalán a kapcsolatot így?
Nem mintha sürgős lenne (én 21, ő 29), de én teljesen biztos vagyok benne, hogy szeretnék gyereket, ő pedig nem akar apa lenni. Igaz, hogy még csak pár hete vagyunk együtt, de nem "időpazarlás" ez így? Mivel még nem vagyok teljesen belezúgva, nem lenne olyan nehéz kilépni...
Másrészt még ha akarna is, nem érzem úgy, hogy olyan jó apa lenne, ezért elég valószínű, hogy nem ő lesz életem párja..
Érezzem jól magam és kész?
Te meg ebben élsz: pofon, megverni. Nem a szeretettel van tele a szíved neked sem.
Csak gondolkozzatok el, hányszor hallottatok olyat, hogy nem tervezték, csak becsúszott a gyerek? Szerintetek véletlenül, ne legyetek naivak. És mégis mindketten örültek neki. Amelyik férfi nem tudna örülni egy gyereknek, az bizony önző, nem szereti a kedvesét. Csak élvezi a kényelmet, hogy gondoskodnak róla, van hova üríteni, de bármikor leléphet, ha valami nem tetszik neki.
Hanariko: de 5 év múlva már a "megfelelővel" szeretnék lenni, nem csak akkor elkezdeni keresgélni ;)
Na jó, tényleg túltervezem ezt a dolgot.
De ha egyszer emiatt úgyis szakítunk, akkor minek kezdjük el?
De nem lehet így élni, hogy "majd egyszer úgyis szakítunk"... mivel manapság ritka, hogy valaki egy emberrel élje le az életét, így akkor az emberek örökre egyedül lennének, mert a tini és fiatal kori szerelmek csak időpazarlás. De nem% Tapasztalat szerzés, az élet megélése. Majd ha 35 évesen sincs senkid, akkor aggódj, de nem most!
Különben: lányként az itt kialakult vitában én is azt pártolom, hogy amelyik nő a férfi akarata ellenére, tudta nélkül esik teherbe az egy számító kis dög.
Lehet hogy van, aki örül, ha már "becsúszott" a gyerek, de szerintem a férfiak többsége nincs így, pláne ha kiderül hogy a nem is olyan véletlenül jött és pláne, ha nem akar apa lenni (abban a korban, arra a helyzetre értve)
#18 (15:52)
Esélyed sincs.
Ha egy kicsit is észnél lévő férfi nem akar gyereket, akkor nem is lesz gyereke.
Én biztos, hogy mindenekelőtt lenyomnám a nő torkán a fogamzásgátlót, és csak utána beszélhetünk bármiről.
#31 (17:42)
Még neked van pofád ugatni?! Te vagy itt a legnagyobb önző azok után, hogy trükközéssel akarsz gyereket!
Tipikus csitri vagy. Azok szoktak ilyen könnyen ellent mondani saját maguknak.
"Én biztos, hogy mindenekelőtt lenyomnám a nő torkán a fogamzásgátlót, és csak utána beszélhetünk bármiről"
Ezzel csak az a baj, hogy az ilyen nők miatt a férfiak majd minden nő iránt bizalmatlanok lesznek... ahogy az látszik is ebből a mondatból.
" Én biztos, hogy mindenekelőtt lenyomnám a nő torkán a fogamzásgátlót, és csak utána beszélhetünk bármiről. "
Ez mindent elárul rólad. Többet is, mint szeretted volna. Az ilyen agresszív állatoknak már rég ki kellett volna pusztulnia az emberi társadalomból 2012-re.
Jézusom, te csaj, te borzasztóan sötét vagy...
Kvára a pasinak adok igazat, egyszerűen nem gondolhatod komolyan ezt!
Szánalom netovábbja, hogy a 21. században egy NŐNEK megfordul a fejében, hogy azzal zsaroljon egy férfit, hogy szül neki egy gyereket.
Te végiggondoltad ezt, te istenbarma???
Tudod kivel cseszel ki irgalmatlanul?? A saját szerencsétlen gyerekeddel. Lesz egy apja, aki utál téged, mint a szart, és nem mellesleg őt is. Azt fogja látni, hogy anyu bíróságról bíróságra hurcibálja, ahol hajtépve kiabálnak egymással, mert ő mindenki akarata ellenére született.
Azon kívül LEGJOBB esetben is MAXIMUM a gyerektartást tudod belőle kiperelni, ami manapság egy minimálbér vagy átlagfizu mellett lóf.sz se.
Na azért aztán kvára megérte szülni egy gyereket, hogy kapj a hapsitól kb 15-20 ezer forintot havonta, és a bankszámlán kívül SEHOGY se érintkezzen se veled, se a gyerekkel. Ugyanis erre nem kötelezheted, de ha nem vállalja el a gyereket, mert ugye nem tudott róla, akkor még nem ismerte el sajátjának, szóval ott kezdődik, hogy komoly összegeket fizetsz majd a bírósági perekért, hogy egyáltalán bebizonyítsd, hogy ő az apja. Aminek ő természetesen simán lazán keresztbe tud tenni, annyival, hogy nem megy el, közbejön valami, nem csináltat dns tesztet, stb stb stb...
Szóval te nagyon szerencsétlen HÜLYE nő, sírva kérlek, azért SOHA ne szülj, hogy magadhoz láncolj egy pasit. Mert a végén az összes hercehurca után, amikor már totális lelkinyomorékot csináltatok abból a tök ártatlan gyerekből, a végén bekattan, és jobb esetben csak depis lesz, egy fokkal rosszabb esetben öngyilkos, legrosszabb esetben meg téged öl meg, mert téged okol majd minden lelki szenvedéséért. Nem egy ilyen volt már.
Úgyhogy állítsd le magad, mert TE vagy a szánalmas, nem az a pasi, akivel te ilyen undorító suttyó módon ki akarsz cseszni. (és ugye a gyerekről még nem is beszéltünk.)
MONDOM EZT MINT NŐ!!!
21L
Mondod ezt, mint egy 21 éves LÁNY. Szó sincs zsarolásról. Nem kell ezt nyíltan csinálni.
Aki azt hiszi, hogy ez sok helyen nem így történt meg, az nagyon naiv. És nem kell nyilvánosságra hozni, hogy mi hogy volt pontosan. Ahogy szokták mondani "becsúszott".
A férfi is meg fogja szeretni a saját gyerekét, és nincs is mi miatt megutálnia az asszonyt. Nem tudja, nem fáj. Sok férfinek kell az ilyen lökés, mert nagyon tutyimutyik rászánni magukat. Félnek a felelősségvállalástól.
No meg persze itt a sok 20 éves eladja, hogy ő sosem akar majd gyereket, meg lenyomja a nő torkán a tablettát, vagy agyonveri, ha véletlenül mégis megesik a dolog. Na ők nem is érdemelnek meg semmilyen nőt maguk mellé. Agresszív önző állatok.
Amiket idevízionálsz, hogy majd a gyerek öngyilkos lesz, meg engem öl meg, hát Jézusom, milyen logikád van neked? 21 éves vagy, ezért inkább nem is mondok erre semmit, túl sok tévét nézel, meg túl sokat ülsz a gép előtt.
Nincs semmi féle hercehurca. Két embernek születik gyereke, ennyi történik. Ha meg a férfi ezek után menekül, lelép, akkor valójában sosem szerette a nőt, csak a kényelmes helyzetet, ahogy írtam korábban.
Amúgy nem tudom, hogy mi abban a kicseszés, ha egy férfit, akivel elvileg kölcsönösen szeretitek egymást megajándékozol egy kisgyerekkel. Nem tudom milyen nő lehetsz, ha te tényleg ezt kicseszésként értékeled. Szerintem ez minden nő álma. Szóval inkább mondanám, hogy lány vagy még, nem nő.
ui.: Amilyen sértegetéseket írogatsz itt, javaslom vedd föl a kapcsolatot a nőverő, tabletta torkon lenyomó fiúkkal. A düh meg az agresszió egy komoly közös dolog bennetek. Vagy ez a mai 20 éves korosztály velejárója?
Jó akkor lány, ha akarsz problémázz a megfogalmazáson. És igen dühös vagyok, mert te komolyan elhiszed ezt a baromságöt amit mondasz, hogy ez így rendben van.
Szinte csak olyan ismerősöm van akinek lelépett az apja, többek között mert "csak becsúszott" és nem akarta. A legtöbb még a gyerektartást sem fizeti, mert "nincs" miből. És? Ha a férfi nem akarja, de te igen miért neki szülnél? Miért nem hagyod a francba és keresel olyan pasit aki akarja is a gyerekét?
Szeretem ezt a balf@sz hozzáállást, amikor egy PÁRkapcsolatban az egyik önkényesen dönt valamiről, amivel végső soron még mindig a gyerekkel csesz ki... Álomvilágban élsz ha azt gondolod, hogy a férfiak majd a lábad előtt hevernek csak mert szültél neki egy gyereket, akire jó eséllyel rá sem fog nézni.
Különben a fickó agressziója számomra teljesen érthető. Ha fordított világban élnénk ahol valaki az én megkérdezésem nélkül "szülne" nekem gyereket, hát rohadt dühös lennék. Ez nem olyan dolog amiről csak úgy hozunk egy döntést, aztán ha nem alakul olyan jól, majd vállat vonunk... Emberéletről beszélünk, aki legalább annyit megérdemel, hogy mindkét szülője akarja őt.
És ehhez nem kellenek ilyen undorító húzások csak olyan párt kell keresni, akivel azonosak az elvárások.
Sajnálom őszintén a pasidat/férjedet ha van, úgy látszik te semmire nem tartod őt és egyáltalán nem tiszteled, ha ilyen komoly döntésben is teljességgel lesz@rod az akaratát.
Én meg majd élem az "agresszív" életem, amiben a gyerekem olyan körülmények között fog megszületni, ahol legalább 2 ember tutira szeretni és akarni fogja őt. Te meg legyél büszke a becsúszott gyerekedre, apa nélkül. Biztos tök boldog lesz... És ezt nem a tvből hallottam, mivel nem nézek, csak a közvetlen környezet...
Ennek a 21 éves lánynak több esze van mint neked ,,becsúszott" gyerekes,tudod ha a pasi teszem azt vállalkozó,akkor van annyi,esze,hogy minimálbérre jelenti be magát és,hogy papíron nincsen semmilye,ekkor mondom azt IJ,de meg is érdemled,tőlem tuti egy forintot nem csikarnál ki,azt garantálnám,már csak azért sem.Ez egy papucs kis lúzerecskénél elmegy,de nem egy FÉRFInél.
Ennek a 21 évesnek legalább jutott némi IQ-nak nevezett dolog,amiből sajnos neked nem sok jutott.
És még a nők érettebbek a pasiknál hát most látszik nem.
Tök jó életed lehet,tudod annak OKA van ha a pasi nem akar még gyereket,rengeteg pénz és még több,előbb karrier aztán,ha meg van minden akkor lehet gyerek,de nem úgy,hogy 2000Ft-ot számolgassak,tuti nem.Magamnak is sokba vagyok,nem,hogy egy pulya is.Tudod te mennyi egy pulya havonta,50-60 ezer minimum de inkább 150ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!