Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról aki azért nem akar komoly kapcsolatot mert nem akar többet szenvedni ha esetleg vége lenne?
Szakítás után én is így éreztem magam jóóóó sokáig, de aztán magától elmúlt.
Nekem új hobbik, új barátok segítettek ebben.
egyszerűen fél!
De amúgy meg ez hosszú távon egy hiszti! Akárhogy is van, ez önsajnálat és hiszti!
az élet megy tovább, az emberek nem egyformák, és igen elb@szhatja ezzel az életét az illető, mert nem tudhatja h kit enged el....
az esélyt meg kell adni annak aki szimpatikus és szívesen megismerné az ember, csak előbb meg kell ismerni.
azt akinek megengeded h veled legyen azt meg kell ismerned! és amíg nem ismered addig ne engedd közel magadhoz ...és amíg nem ismered addig nem éri meg szereti...
De! Ez így önmagában az egész hülyeség, h azért nem mert akkor megint összetörik a pici szíved! Ez benne van mindig! lehet h 10 év múlva szakítasz vagy ki tudja.
Hülyeség ezzel így leállni.
mi vagy te nyuszi?
fejezd ezt be mert most rögtön kib@szlak az ablakon!
ha így gondolkodnának az emberek akkor jobban tenné mindenki ha örökre szűz maradna és nem lenne senkije.
B@romság! Az okés h egy darabig emészti az ember magát meg agyal a dolgokon szakítás után.
De az h ezért nem kell soha senki az egy hülyeség!
Esélyt kell adni másoknak, Fordítva neked is esélyt adnak....
Meg kell ismerni az illetőt, csak nem egyből a közepébe vágni, szépen lassan.
szóval fejezd be az önsajnálatot meg a hisztit, mert odamegyek és beraklak a hideg zuhany alá, a sorstársaiddal együtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!