Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány osztálytársam órán nézni szokottt, meg ha ránézek hirtelen elkapja a szemét, akkor ez mennyire komoly? Csak tetszem neki, vagy pedig akár már szerelmes is lehet belém?
Akartam valami jót írni, de hagyom a fenébe.
Kapsz tőlem 1 perc néma vigyázban állást. Te is így fogsz állni, csak napokig üveges szemmel. Magadban fogsz beszélni latinul, térdelve fogod tépkedni a hajad és amit csak látsz felrúgsz, széttörsz, csapkodsz, majd mint egy őrült. Lehet még magadban is kárt teszel... Az ereid tuti szétrepednek. És ha a nyakdon, akkor minden csupa vér lesz.
2.
azért nem mert lehet hogy még csak tetszem neki, és egy esélyem van és nem akarom ezzel elrontani, pedig szivem szerint ezt csinálnám..
a legtöbb lány szereti féltékennyé tenni, azt akit szeret /tetszik neki, csak kis időre, hogy figyelje, a pasi reakcióját, amennyiben pozitiv (értem ezalatt, ha a pasit féltékenynek látja) dobja a "barátját" vagy vkit akibe úgy tett mindha szerelmes lenne, de lehet, h még mindig fél kapcsolatot kezdeményezni...
természetesen sok múlik azon, h milyen gyakran találkozik a tekintetetek, (sztem, ha napi többször néz rád állandóan, akkor van ott valami)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!