Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért lehet az hogy a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az hogy a legtöbb férfi nem akar tőlem komoly kapcsolatot?

Figyelt kérdés
sok férfi csak szórakozásra használna, komolyabbat nem tervezett velem még szinte senki. egy fiú volt életembe aki belém volt esve de nekem ő nem volt az esetem, kb ennyi. volt már jó pár barátom de mind rövid ideig tartottak, a mostani majdnem 2 évig, de nagyon sok szünettel, szóval nem egy nagy szám volt az sem. mi lehet a probléma? esetleg külső? 22L
2011. dec. 12. 13:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
24%
A külsőről kép nélkül nem tudok nyilatkozni. De az élet ilyen... Nem csak neked, másnak is rossz. 22F
2011. dec. 12. 13:54
 2/17 anonim ***** válasza:
nem tudom ezt így megítélni,pláne ha nem láttam a külsődet.lehet ,hogy csak rossz pasik akadtak az utadba...
2011. dec. 12. 13:54
 3/17 A kérdező kommentje:
azért gondoltam a külsőre, mert sok átlagos barátnőmnek már évek óta van komoly párja, nekem meg nem jön össze. lehet túl sokat foglalkozok magammal és ezért könnyűvérűnek nézhetnek
2011. dec. 12. 13:56
 4/17 anonim ***** válasza:
26%

Írj részletes jellemrajzot magadról, különböző élethelyzetekben mit csináltál, teljesen hétköznapi helyzetekben mit csináltál. Képet is tehetsz.

De az alapján a kevés alapján amit eddig írtál:

"volt már jó pár barátom de mind rövid ideig tartottak"

Hát ezért. Rád a rövid kapcsolatok jellemzőbbek, ezért mások is rövid kapcsolatot várnak tőled.

2011. dec. 12. 13:57
 5/17 A kérdező kommentje:

Rád a rövid kapcsolatok jellemzőbbek, ezért mások is rövid kapcsolatot várnak tőled.

ez elég hülyén hangzik, az új barátom honnan tudná hogy az exeimmel meddig jártam....

2011. dec. 12. 13:58
 6/17 anonim ***** válasza:

Lehet a jellemedből kifolyólag is a dolog...

29/F

2011. dec. 12. 14:02
 7/17 anonim ***** válasza:

"Rád a rövid kapcsolatok jellemzőbbek, ezért mások is rövid kapcsolatot várnak tőled.

ez elég hülyén hangzik, az új barátom honnan tudná hogy az exeimmel meddig jártam...."

Van akin látszik h a rövid kapcsolatot preferálja.

2011. dec. 12. 14:04
 8/17 A kérdező kommentje:
komoly kapcsolatra vágyom, nem preferálom a rövideket! ma 14:04 ne magyarázd már meg nekem ami nincs
2011. dec. 12. 14:07
 9/17 anonim ***** válasza:
Mégis gyakran alakult úgy h rövid lett a kapcsolat. Nem lehet h benned is van hiba? Csak nem mindig a srácok miatt tartott rövid ideig. Egyébként tényleg nem a preferencia a megfelelő szó, inkább személyiség, beállítottság.
2011. dec. 12. 14:21
 10/17 anonim ***** válasza:
Nem ismerünk téged, így nem tudjuk megmondani, hogy mi a hiba. De ne csak a férfiakban keresd a hibát.
2011. dec. 12. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!