Lehet komoly egy 29 éves férfi szándéka, ha egy 18 éves lánynak udvarol?
Figyelt kérdés
Nem ismerik régóta egymást, a férfi egy együttesben zenél, ahova sokat járt a lány, és ott ismerkedtek meg, de még beszélni is keveset beszéltek.2009. dec. 27. 22:13
1/22 anonim válasza:
Szia! Persze lehet komoly, attól, hogy keveset beszéltetek. Nem feltétlen rossz minden pasi :)
3/22 A kérdező kommentje:
Az a furcsa, hogy ez ebben az együttesben valami furcsa szokás, vagy nem tudom, mert a 33 éves gitárosnak is 19 éves barátnője van...kicsit tartok tőle. Soha nem volt olyan barátom, aki 3 évnél idősebb lett volna.
2009. dec. 27. 22:20
4/22 anonim válasza:
Nincs baj a korkülönbséggel. Felnőtt vagy és ez szerintem nem sok még.
5/22 anonim válasza:
Szerintem fura ha 30 évesen nem egy vele egykörú érett nőt keres magának. A 18 lány meg még a szüleinél lakik és csak pár középsulis gyerek szerelme volt eddig, szóval nem igazi nő még. Szerintem idősebb férfi azért futt fiatal csaj után mert könnyebb becserkészni és irányitani.
6/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, mind hasznos, eggyel viszont nem értek egyet. Nem attól lesz nő valaki, hogy sok és komoly vagy nem komoly kapcsolata volt.
2009. dec. 27. 22:57
7/22 anonim válasza:
Az együttesek tagjait körbe zsongják a csajok és hülyék lennének, ha ezt nem használnák ki.
Minden nap más tyúkot visznek az ágyukba...
Ja, aztán van néhány, amelyik a fiatal csajt elveszi, de (vajon miért nem csodálkozom?) pár év múlva még fiatalabbra cseréli...
Mert ugye a 18 éves pár év múlva 20-22 lesz, kell egy újabb 18 éves! :D
Amúgy meg ezekkel a csajokkal nem beszélgetni szoktak (gyors dugás, aztán passz). :-P
8/22 anonim válasza:
De nekem 5 (rock)zenésszel volt már dolgom, mind sunyi, hazugok... nem a kor a legnagyobb gond.
9/22 anonim válasza:
én nem ismerem a zenészeket, de nálunk pont ez a 18L és 29F felállás van. Lassan egy éve együtt vagyunk, semmi gond nincsen, dúl a láv.:)
10/22 anonim válasza:
Nekem is volt dolgom zenésszel, ezt inkább hagyjuk...:D
De van olyan ismerősöm akiknél még fiatalabb volt a lány és szerintem a korkülönbség is több.. ez már sok-sok éve kezdődött...és most már együtt élnek régóta:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!