Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról aki azért nem akar komoly kapcsolatot mert nem akar többet szenvedni ha esetleg vége lenne?
Figyelt kérdés
Ha valaki kezdeményezne elhajtanám, még akkor is ha életem szerelme lenne. Nem akarom bevállalni, hogy esetleg vége lehet. Nem akarok többet ekkora fájdalmat, nem akarok többé szeretni senkit. Nem akarom, hogy bárki közel álljon hozzám. Keressek pszichológust? Ő tudna változtatni ezen vagy csak olyan lenne rám hatással aki tényleg szeretne?2012. máj. 24. 18:59
31/43 A kérdező kommentje:
Igen, talán, annál is jobb, minthogy még mindig utána vágyakozzak. Csak nem esik jól ha haragszom...
Jó volt kicsit beszélni.
2012. máj. 24. 21:27
32/43 A kérdező kommentje:
Igen, mindkettő.
2012. máj. 24. 21:28
33/43 ASOT válasza:
holnap suli? vagy már dolgoznál?
34/43 A kérdező kommentje:
És még hiányzik is. :D
2012. máj. 24. 21:30
35/43 A kérdező kommentje:
Vizsgára kéne tanulnom, szakmai gyakorlaton voltam arról kéne írnom 2x3 oldalt, 2 gyakin voltam.
2012. máj. 24. 21:31
36/43 ASOT válasza:
jesszusom! :)
az rosszabb mintha összevesznék valakivel...
akkor hajrá!
vagy te amolyan kis zseni vagy?
37/43 A kérdező kommentje:
Na igen, örültem is neki, hogy végre nagyobb gondjaim vannak amik lefoglalnak. :D
Nem mondanám zseninek magam, csak nem görcsölök rajt, akkor csak nehezebben megy a tanulás, okj-s tanfolyam.
2012. máj. 24. 21:48
38/43 ASOT válasza:
értem, szóval megvolt az érettségid, és elég értelmes lettél ahhoz h tanulj még valamit és hogy megtanulj bablevest főzni
39/43 ASOT válasza:
én is olyanokra mentem el OKJ-s tanfolyamokra suli után
40/43 A kérdező kommentje:
Egy évig voltam egyetemen aztán a matek és az info nem ment. Ezt láttam jónak.
Bablevest még nem tudok, viszont jó spagettit csinálok. :D
2012. máj. 24. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!