Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekkel együtt elhagyott a párom. Mit csináljak most?
15 évig voltunk együtt. Én mindig mondtam hogy gyereket szeretnék de ő sosem mondott erre semmit a második évig aztán megmondta hogy nem szeretne. Nem tudtam beletörődni. Depressziós lettem hisz ő aki szeret hogy nem akar gyereket tőlem. Olyat csináltam ami miatt elítéltek.. elfelejtettem bevenni a bogyót. Gyorsan teherbe estem, a barátnőimmel még viccelődtünk is ezen. A biztonság kedvéért a 12. hét után mondtam el a páromnak. Teljesen elhidegült, úgy beszélt velem mint egy kutyával és még az is előfordult hogy terhesen megütött engem, egyszer az arcom szélét ököllel. A kapcsolatunk pokolivá vált de engem egy idő után már csak az érdekelt hogy megláthassam a kisfiam. Sajnos sérülten született. A párom el sem jött a szülésre, meg sem nézte. Amikor hazahoztak a kórházból, direkt mindig úgy állt hogy ne lásson rá. Összetörte a lelkemet ezzel a viselkedéssel. Éjjel-nappal zokogtam. Eltelt 4 hónap, kiderült hogy megcsal és el akar költözni. Idézem azt mondta hogy "a kötelező gyerektartást kifizeti hogy ne legyen gondja a törvénnyel de ezen felül semmi mást ne várjak tőle, se anyagilag, se érzelmileg."
3 napja elköltözött. A cuccait itt hagyta, abban reménykedem hogy visszajön még érte és akkor meggyőzhetem de napok óta nem jön és a telefont sem veszi fel pedig kicseng, facebookon ismerősök maradtunk, gyakran zöld a pontja nap közben de nem nyitja meg amit írok neki. Még csak meg sem nézi.
Itt maradtam egy beteg gyerekkel és néha úgy érzem hogy ennél már a semmi is jobb. De nem adom fel csak hatalmas fájdalom van a lelkemben.
Köszönöm ha végigolvastad.
Ezt hívják úgy,hogy karma.
Ő nem akart gyereket, te átvágtad.
Tönkretetted a saját életedet, de a gyerekét is.
Megérte?
Miért nem kerestél olyat, aki akart volna gyereket?
Nem, nem szeretted, csak kapaszkodtàl belé, hátha. Nem jött össze.
Nem fog visszajönni hozzád, mert eljátszottad a bizalmát.
(Mondjuk pasiként, ha nem akarok gyereket akkor minimum gumi, de ez az ő hülyesége, viszont nem volt jogod átverni se...)
A gyerek közös döntés és egy életre szól. Ezt elk***tad, nem kicsit, nagyon...
Aha, magyarul átbsztad, aztán csodálkozol, hogy nem kér belőled.
Nekem sem kéne olyan nő aki "elfelejt" védekezni. Hát hogyne.
Én is elhagytalak volna a francba.
Ha ez tényleg nem troll kérdés....
Mit vártál? Ő nem akar gyereket, te meg mégis szülsz neki? Hát milyen ember vagy te???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!