Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem muszlim több mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem muszlim több mint fél éve élünk együtt.A probléma hogy birtoklás mániás,birtokol nem érdekli a véleményem az érzéseim érzelmileg manipulál én nem értek semmihez nem tudom,hogy működik az élet,gyerekként kezel?

Figyelt kérdés
Nem tud uralkodni az indulatain.szeret fájdalmat okozni csak o tudja mi nekem a jó. néha úgy érzem nem kell a közeledésem.De ugyanakkor rengeteg mindenben segített olyanok véleménye érdekel aki jártas az Iszlámban. Minden muszlim házasság ilyen?
2023. jún. 18. 12:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%

Annyira egyértelmű provokatív kérdés ez..

Minden benne van, ami kell hozzá.

2023. jún. 18. 12:39
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Nem, nem minden ilyen. De fel éve éltek együtt és úgy mentél hozza, hogy előtte nem laktatok együtt?
2023. jún. 18. 12:39
 3/13 anonim ***** válasza:
39%
Úgy kell neked.
2023. jún. 18. 12:42
 4/13 A kérdező kommentje:
De házasság előtt 3honspot éltünk együtt akkor még minden szép volt
2023. jún. 18. 12:43
 5/13 anonim ***** válasza:
77%
Két nőt ismerek, akiknek muszlim férje van és egyik sem ilyen. Évtizedes házasságok, több gyerekkel. Ellenben ismerek arrogáns, erőszakos, birtokló magyar férfiakat, akik a keresztény konzervatív értékrend nevében bántalmazzák a feleségüket és csalják is őket.
2023. jún. 18. 12:52
 6/13 anonim ***** válasza:
85%
Ilyen van magyarban is.
2023. jún. 18. 12:54
 7/13 anonim ***** válasza:
89%
Az èn férjem is muszlim és sosem volt ilyen :)
2023. jún. 18. 15:13
 8/13 anonim ***** válasza:

Ezt most megmondom neked, hogy kamu! Nem a férjed! Miért kell hazudni?!

Igen, ismerem a kultúrát! Nem, nem minden muszlim “házasság” ilyen. Ellenben a muszlim férfiak jobban követik a hagyományos férfi szerepeket. Olyan nő való melléjük, aki tud velük bánni. Ennek az első lépése, hogy nagyon nő vagy minden szempontból, és emellett nem eszed meg azokat a manipulációs technikákat, melyek náluk a kultúra része és egy muszlim nő kívül belül fújja azokat és tud is velük bánni.

Ez után a kérdés után azt mondom, neked ez nem való.

2023. jún. 18. 16:02
 9/13 A kérdező kommentje:
Az hogy házasságban élünk vagy sem fogalmad sincs róla,és közöd sincs hozzá annyi.Tudom hogy nem vagyunk egymásnak valók ,nem is szeretnék tovább vele maradni ez csak egy kérdés volt.
2023. jún. 18. 16:22
 10/13 anonim ***** válasza:
Közöm nincs hozzá, de azt pontosan tudom, hogy a muszlim házasság, már ami rendes és nem a tengerparti kaland után köttetett “álházasság” egy jóval komolyabb műfaj….!
2023. jún. 18. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!