Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi 34, én 30, a felesége 45,2 gyerekkel mástól. Soha nem éltek együtt, papíron nem házasok, vágyik más lányokra, mindenki azt mondja, kellene neki egy normális kapcsolat, mégsem tesz semmit. Miért?
Hazudozik ossze-vissza, a nőket csak kihasználja, kit anyagilag, kit szexuálisan.
Téged meg gyakorlatilag kidobott.
Máskor legyen több eszed, és ne kezdj messziről jött, ellenőrizhetetlen meséket előadó muszlimokkal. Eszem megáll.
Azt írtad, azt válaszolta, hogy "kellene egy szunet'. Ez kvázi kidobas.
"szerintem ez a nő kihasználja"
Fordítva. O használja ki a nőt. A nő intézett neki mindent, papírokat, munkát. Most, hogy megkapta azt, ami tőle kellett neki, már szabadulna.
Amúgy hogy van ez, hogy jogilag soha nem voltak házasok, de a feleség (?) az ő nevét viseli?
Jaj bocsánat még annyi,hogy a tegnap hajnali végleg végének az volt az előzménye,hogy megláttam,hogy mindent töröl,amit küldök neki,
mert a feleség szokta ellenőrizni a telefonját...ekkor hogy is mondjam,nagyott esett a szemembe...és úgy éreztem nem lehetek egy ilyen emberrel semilyen szinten.Ami viszont nagyon fáj,hogy reggel alig beszéltük át a dolgokat,nem is igazán beszélni.Azt mondta,én elrontottam ami szép és könnyű volt,magyarul a szeretői viszonyunkat.De ő is elronotta azzal,hogy hetente változtatta a viselkedését,terveit,jövőképét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!