Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi 34, én 30, a felesége 45,2 gyerekkel mástól. Soha nem éltek együtt, papíron nem házasok, vágyik más lányokra, mindenki azt mondja, kellene neki egy normális kapcsolat, mégsem tesz semmit. Miért?
Honnan származik? Afganisztán?
Amúgy származástól és vallástól függetlenül ezaz ember egy megbízhatatlan, gerinctelen akármi. Nekem ez jön le a sztoriból, hogy össze akar téged teljesen zavarni, aztán szépen eljátszik egy szerepet amibe te beleszeretsz, aztán kimutatja a fogafehérjét, de te menthetetlen vagy, megalázkodsz neki, elviselsz minden sz*rt.
Van egy gyereked, okosabbnak kellene lenned mielőtt egy farok miatt elszúrod az ő életét is.
Én is egy muszlimmal vagyok együtt, de ha ennyire bonyolult lett volna már az eleje az biztos, hogy fejvesztve menekültem volna. Nincs az a pénz, farok, szerelem, akármi amiért kockáztassam az épeszemet.
Csak mondom, hogy rohadtul nem befolyasolja a csalad, tudod hogy honnan tudom? Mert akkor nem engedtek volna egy ennyi idos novel meghazasodni. Hogy miert? Mert nem lenne gyerek. O csak azt mondja amit hallani akarsz. Messze nem vallasos ez az ember, ha szamitana neki az iszlam, a csalad akkor nem kezdett volna veled ki hazaskent.
Oszinten nem tudok mar mit mondani, a rozsaszin kod... Majd ha tonkre tesz lelkileg es a gyereked kapar fel a foldrol talan meglatod, hogy ugy vezettek teged mint egy idomitott kiskutyat. 🤦♀
Egy szar áruló, ha jól értem.
A tartózkodási engedélyhez nem volt túlsúlyos a felesége.
Nehezen közvetlen, de most meg téged szivat csodaszép testével.
Pár dugása jók lehettek, de szebb volna, ha először elválnak a magyar törvények szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!