Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog kapcsolatból kapcsolatba ugrani!? Egy hosszabb kapcsolat után 1 héttel már mással lenni az jó?
Hapsi vagy? Vagy csaj és első kapcsolat volt.
Amúgy nem jó így intézni, mert akkor viszi a "csomagot".
32/f
"Én már hónapok óta nem éreztem jól magamat vele."
Ezt gondolom ő is érezte, tehát több hónap után végre olyan férfivel van, aki jól érzi magát vele, aki vágyik rá, aki foglalkozik vele.
Ugyanezt tette az excsajom 4 éves kapcsolat után, miután lebukott a megcsalással, és szakítottam vele.
Elvett tőlem kb. 100.000 Forint értéket, és aznap este már az új srácnál aludt. Pár nap múlva kivettek együtt egy albérletet. Azóta is boldogan élnek.
Ehhez hozzátenném, hogy a hölgy egy jónevű iskola elismert tanítónője, többek között illemre és erkölcsre tanítja a ti hat-nyolc éves gyerkőceiteket.
Egy haldokló kapcsolatot le kell zárni, de aki bort iszik, és vizet prédikál, az megérdemli, hogy az élet megbüntesse őt.
Én a mai napig nem tudom lezárni magamban azt, hogy egy szende lánynak mutatkozó embert támogat az összes ismerőse abban, hogy félrekufircoljon (Konkrétan az anyja odaadta a kocsiját, hogy elmenjenek a sráccal "kirándulni", miközben még együtt éltünk. A főnöke pedig egyenesen összehozta őket.)
Remélem, az exed és az összes többi liánozós ribi is megkapja a magáét az élettől. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!