Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem félsz hogy szeretőnek néznek? A páromnak van gyereke, és amikor a gyerekkel megyünk együtt valahova, olyan mintha szeretőnek néznének az emberek, vagy ez az erzésem csak nekem van?
Miért néznének? Szerintem azt gondolják, hogy az anyukája vagy.
Mi klasszik mozaikcsalád vagyunk, nekem 1 gyerek, férjemnek 2. A fiaink még hasonlítanak is egymásra:) szerintem senkiben nem merül fel, hogy nem vérrokon mindenki mindenkivel. Nem mintha érdekelne, mit gondolnak rólunk.
Ezt csak én nem értem? Ha látok egy párt egy gyerekkel akkor alapból feltételezem hogy ők a szülei. Ha a gyerek látványosan nagyon máshogy néz ki akkor meg gondolom más gyereke.
Őszintén szólva az konkrétan fel se merülne bennem, hogy valaki a gyerekét is viszi a talira a szeretőjével.
Ja én ilyen szinten nem szoktam kihallgatni idegen családok beszélgetését hogy azt figyeljem kit hogy szólítanak.
De amúgy mint írtam, simán lehet más gyereke. Meg azért manapság nem annyira egzotikus ritkaság a válás és új kapcsolat.
Lényeg hogy a gyerekkel való közös randi a titkos szeretővel lenne az utolsó utáni dolog ami eszembe jut.
(#2 voltam)
Más szemszögből. Férfiként.
19 éves voltam, mikor a 35 éves, feltűnően csinos, férjezett, gyerekes, barátnőmmel voltam.
Volt, amikor egy srácot meglökött a barátnője, mikor elismerően rám nézett és bólintott.
Volt, amikor a TAXI sofőrje nem kért pénzt a fuvarért, csak azt, hogy áruljam el, hogy ki és mi vagyok, hogy ilyen fiatalon, egy ilyen nőm van.
Én büszkeséget éreztem.
Ha valakinek szeretője van, akkor pont nem a gyerekekkel együtt fog téblábolni.
Kétlem, hogy szeretőnek néznének. Nekem még sose fordult meg a fejemben egy idegen család láttán, hogy vajon mozaikcsalád-e, és őszintén szólva nem is érdekel.
Ha a gyerek nagyon másmilyen, akkor lehet örökbefogadott, családtag (engem is vitt a nagynéném és a barátja ide-oda, ha úgy alakult) vagy csak nagyon érdekesen keveredtek nála a gének. De akkor sem szánok rá egy pillanatot sem, a saját dolgommal foglalkozom :)
Szóval nyugi.
Van gyerek aki keresztnevén szólítja a szüleit.
Amúgy nem tök mindegy ki mit gondol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!