Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldogabbak azok a nők, akik nem kis péniszű férfivel vannak együtt?
"Nyilvánvalóan! Hiszen a nők semmi másról nem álmodoznak kislánykoruktól kezdve, csak minél nagyobb hímtagokról. Már az óvodában arról beszélgetnek egymás közt, vajon a Pistinek vagy a Bencének nagyobb-e a pisilője, mert már az anyukájuk is azt mondta nekik, csak olyan fiút válasszanak majd férjnek, akinek a legnagyobb a micsodája, mert ez az egyetlen és nélkülözhetetlen garancia a boldog életre."
Egyik nő ismerősöm arról beszélt hogy az oviban látta az egyik kis srácot pisilni és a korához "képest nem volt kicsi neki".
Szóval ilyen hülye emberek is vannak, csak hogy viccelődhetsz ezen, de attól még a felnőtt nők között is van olyan aki megnézi.
Bocs az unintelligens tartalomért, de sajnos vannak ilyen emberek is!
"Szóval ilyen hülye emberek is vannak, csak hogy viccelődhetsz ezen, de attól még a felnőtt nők között is van olyan aki megnézi."
Neked nagyon nem megy a szövegértés, ugye? A "van olyan nő, aki megnézi", meg a "boldogabbak-e azok a nők akik", nagyon-nagyon nem ugyanaz a jelentéstartomány...
Egyébként meg ne legyél már ilyen álszent, a férfiak pont ugyanúgy megnézik, hogy melyik nőnek mekkora a melle.
8.nak
7. vagyok
Bemásoltam melyik válaszhoz írtam kiegészítésként! Még idézőjelet is tettem!
Mit vársz még?
Akkor most ki nem tudja értelmezni mihez írtam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!