Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldogabbak azok a nők, akik nem kis péniszű férfivel vannak együtt?
Figyelt kérdés
2022. nov. 13. 09:59
11/18 anonim válasza:
igen is van olyan hogy túl kicsi vagy éppen túl nagy.
amúgy sokkal fontosabb az álló képesség ne csak 1 percig tartosn xd.
12/18 anonim válasza:
Ha szereti a férfit, és még a mérete is megfelel annak amit a nő jónak érez akkor igen. Boldogabb.
Én nem vagyok álszent, nem tudnék olyan férfit szeretni akivel a szex nem jó.
Nekem pedig igenis számít a méret is. Kisfarkú pasival nem jó a szex számomra. Ennyi.
Ezt a párom is tudja, nem titkoltam előtte sem, hogy számomra tökéletes méretű a szerszáma:)
13/18 anonim válasza:
Nem csak ennyiből áll egy kapcsolat.
14/18 anonim válasza:
13. Aszexuálisoknak biztos nem Része a jó szex egy kapcsolatnak. Normális Egészséges embereknél igen.
15/18 anonim válasza:
Elméletileg minden férfinak van akkora mérete, amivel ki tudja elégíteni a nőt. Hacsak nem beteg. Láttam fényképet csikló méretű péniszről, de komolyan. Ha a párodnak annál nagyobb, akkor már jó.
16/18 anonim válasza:
Jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok, nem? szóval inkább egy kis péniszű férfi mint egy semmilyen. Nyalni ők is tudnak.
17/18 anonim válasza:
Én 6 centi vastag lőcsös fazonnal voltam az egyik legboldogtalanabb párkapcsolatban... Ne bumm!
18/18 anonim válasza:
Szerintem sok atlagnal nagyobb peniszu pasit is csaltak mar meg kisebb farkuval , ha ez megnyugtat. Lehet pl 10 kis farkubol csak 1 el jo es 10 nagyfarkubol meg 3 al jo a nonek.. ezekre alapozni nem kell .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!