Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal 3 éve vagyunk együtt kb 1 évig voltam szerelmes ,az elozoeknel is így volt. Ilyenkor mindig a regi jut eszembe, holott akkor az sem volt jo. Mi legyen?
Fúh, erről egy dalszöveg ugrik be, ami bár más kontextus, de erre is ráillik, ha utánagondolsz
"Éltem már át szép napokat amikről azt hittem szarok,
Dehát ezek még szarabbak ettől lettek szépek azok,
még élek és az ereim fel azért sohe nem vágom,
Mert elértem h őszintén semmire sem vágyom."
Oké, az utolsó két sor már nem, de az első kettő simán. Mindig az előző a jobb, mert az már régen volt, azon már túlvagy, az idő megszépíti, meg ami utána jön az úgyis szarabb, mert mindig a ma legszarabb, kivéve ha valami extrém nagy trauma történt veled korábban, mert akkor nyilván annál jobb.
Nálad nem a szerelem múlik el, hanem a heves fellángolás, amit az elején érzel. Szerintem az igazi, szereteten, elfogadáson és egymás segítsen, szexuális vonzalmon és legjobb barátságon alapuló szerelem soha nem múlik el.
Ellenben azzal a nagyon heves, rajongasos állapottal, amit rózsaszín kodkent definialnak. Na az egy év után valóban elmúlhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!