Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szakítottatok az exeddel?
Figyelt kérdés
aug. 31. 18:42
11/15 anonim válasza:
Sosem illettünk össze és nem szerettük igazán egymást, csak amíg én homokba dugtam a fejem, ő megcsalt az exével. Annyi volt a gond ezzel, hogy terhes voltam. Már régen volt, én férjnél vagyok, neki is van kapcsolata. Halistennek kultúrált a viszony a közös gyerek miatt, meg már amúgy is csak történelem az egész. Mondjuk minden kötelező találkozáskor amikor ránézek, az jut eszembe, hogy jóég, mit ettem valaha ezen az emberen.
12/15 anonim válasza:
Azért, mert nem akar engem komolyan és erre a szemét bànàsmódon keresztül vezetett rà, hogy észre vegyem magam.
Minden esetre nem haragszom màr, csak nyilván most sem esik jól,sok hónap utàn, viszont jobb így.
Màr ott tartok, hogy valaki màsba belehabarodtam.
13/15 anonim válasza:
Én azért szakítottam vele, mert nem voltam jól, nagyon nem. Utáltam magam. Úgy éreztem annyi minden felgyülemlett bennem és hiányzik az életemből, hogy emiatt nem tudok rá koncentrálni és annyira szeretni őt, mint kéne. Jobb, ha szakítok vele, míg szeret, mintha vele maradok, míg meg nem gyűlöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!