Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha te szakítottál, akkor mi az oka annak, hogy később sem tartod a kapcsolatod az exeddel?
Szerelemnek indult a kapcsolat, de a szakítás nyomós indok nélkül (például megcsalás) történt. Mondhatni békés "elválásban" lépett ki, veszekedés, sárdobálás nélkül.
Mi az oka, ha valaki később sem keresi a másikat, ha csak éppen annyira is, hogy hogy van, él-e még? Ilyenkor ez tényleg azt jelent, hogy a másiknak semmit se jelentett a volt párja?
Ami elmúlt az elmúlt...lehet csúnya dolog, de engem pl. nem nagyon érdekel, hogy az exeim közül kivel mivan...
Az első szerelemnek (5 évig tartott), 7 éve vége...ha nagy ritkán összefutunk váltunk pár szót, kivel mizu, de ennyi. Nem ülünk be kávézni meg dumcsizni sehová...
Azóta voltak hosszabb, rövidebb kapcsolataim, volt ahol a pasi megcsalt, egy másik pénzt kért kölcsön és lelépett, egy szintén másik pedig felszívódott egy teljes hónapra, aztán meg jött, mintha mi se történt volna...
De olyan is volt, hogy szerelmes voltam, a másik meg közölte, hogy ő nem...
Ilyen élmények után megmondom őszintén baromira nem érdekel kivel mi van...elmúlt és kész.
Ez ugyanolyan mint egyik másik barátság...ha véget ér, akkor nem keresed a társaságát...
Egyik expasimmal sem tartom a kapcsolatot. Akivel durva, vagy haragos volt a szakítás azzal azért mert egyenesen leszarom él-e hal-e, akivel nyugisabb, azzal meg azért mert minek? Ami volt, elmúlt, tartott ameddig tartott, de vége lett. Tovább kell lépni. Nem barátkozom exekkel.
Aki férfiként a legjobb barátom, azzal soha nem feküdtem le, és nem volt köztünk semmi több barátságnál. Tudni kell határokat húzni. Én így gondolom.
Mi az oka,hogy nem tartom a kapcsolatot az exeimmel???
Pl.mert szakítottunk?? Nem,nem érdekel utána,hogy mi van vele! Nem.lesz a barátom ettől!
az utolsó jól mondja.
Ha összefutok egy exemmel, max köszönök neki, azt annyi, de rohadtul nem érdekel már az élete, meg hogy mi van vele.
Éppen azért szakítottam vele, mert nem érdekel már.
És egyébként is, én nagyon nem hiszek a férfi és nő közötti barátságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!