Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha te szakítottál, akkor mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha te szakítottál, akkor mi az oka annak, hogy később sem tartod a kapcsolatod az exeddel?

Figyelt kérdés

Szerelemnek indult a kapcsolat, de a szakítás nyomós indok nélkül (például megcsalás) történt. Mondhatni békés "elválásban" lépett ki, veszekedés, sárdobálás nélkül.

Mi az oka, ha valaki később sem keresi a másikat, ha csak éppen annyira is, hogy hogy van, él-e még? Ilyenkor ez tényleg azt jelent, hogy a másiknak semmit se jelentett a volt párja?

2017. febr. 24. 20:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok rá kíváncsi, ennyi. Mitől kéne vele beszéljek, mi a közös bennünk? Semmi.

Van olyan, aki nem érti. Első párom még 10 év távlatából is van amikor megjelenik és beszélhetni akar, pedig már mindkettőnknek van párja.

2017. febr. 24. 23:07
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Az általad vázolt szituációban szerintem az viselkedik így akinek néz lenne kapcsolattartás mellett továbblépni.

30/f

2017. febr. 25. 01:49
 13/15 A kérdező kommentje:

Ezt hogyan érted? A szakító félnek min kellene továbblépnie?

2017. febr. 25. 19:31
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Igazából azt nem értem, hogy akik azt írják, semmi közös nincs bennük exükkel, azokban akkor sem volt, amikor együtt voltak? Ha nem, akkor nem csodálkozom az ellenséges hozzáállásukon. Pláne, ha rendszeresen jönnek össze olyanokkal, akikkel semmi közös témájuk, hobbijuk, érdeklődési körük...szóval, akikkel nem illenek össze, csak vonzódnak egymáshoz.

Viszont a kérdésre válaszolva: lehet az is, hogy nem érdekli a volt párja, ahogy sok itteni hozzászólót sem, de lehet, hogy nem akar sebeket feltépni, képtelen túltenni magát azon a tényen, hogy együtt voltak a másikkal korábban. És igen, a szakító félben is lehet bizonytalanság, lehet gyenge pillanata, amikor a múlt sokkal jobbnak látszik, mint volt, és hajlamos újra elkövetni a hibáit, amíg végül nem sikerül haraggal elválni. Akkor pedig már tényleg nem keresi az ember a másikat.

Szóval: nem mindenki akar baráti kapcsolatot az adott exével, vagy egyszerűen képtelen arra, hogy barátként kezeljen valakit, akivel korábban lefeküdt. Egyszerűbb ezt elfogadni, mint rugózni rajta, meg akaratoskodni.

És igen, én sok exemmel tartom a kapcsolatot, de egyikükkel sem azonnal, szakítás után, és nem is mindegyikkel. Csak azokkal, akikkel érdekel, mi van, vagy továbbra is jókat tudunk beszélgetni. Akinél éreztem, hogy akadozik a dolog, nem erőltettem, annyira már engem sem érdekeltek akkor, csak okát sem láttam a haragtartásnak.

2017. febr. 25. 21:19
 15/15 A kérdező kommentje:

Őszintén szólva már arra is gondoltam, hogy szégyelli magát... Szerintem tartozna nekem egy bocsánatkéréssel, ahogy velem szemben viselkedett.

Volt olyan, aki emiatt nem beszélt többet a másikkal?

2017. febr. 26. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!