Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerősök maradtatok az exeddel a közösségi oldalakon, miután szakítottatok? Esetleg tiltottátok is egymást? Miért?
Figyelt kérdés
2014. febr. 15. 13:40
1/6 anonim válasza:
Én szivesen maradtam volna az exemmel ismerős amúgy is, ha ő maga nem lett volna egy primitiv alak. Fenyegetett és a többi, totál le kellett cserélnem mindent, ha ez nem áll fent, és jó viszonyba váltatok el, akkor persze, mi az akadálya.. Amitől szakitás, nem feltétlen kell harag is vele
2/6 anonim válasza:
Eleinte maradtunk , aztán rájöttem , hogy sokkal könnyebb lesz kiheverni , ha egyszerűen törlöm az ismerősök közül. Tiltani nem tiltottam. Egy biztos nehezebben ment volna a felejtés , ha ezt nem teszem meg , mert szörnyű lett volna minden nap látni , hogy kivel mit csinál.
3/6 anonim válasza:
Attól, hogy szakítasz vele, még ismered, nem? Én soha nem értettem ezt a fajta mentalitást, hogy törlöm, meg tiltom, akivel nemrégen egy ágyba aludtam. Persze rossz dolog a szakítás, ezt elismerem.
4/6 anonim válasza:
A legtöbb exem megmaradt a közösségi oldalon, mint ismerős. 2 van akiket letöröltem, mert csúnyán végződött és folyton írogattak is.
5/6 anonim válasza:
Az esetek többségében az egykor volt kapcsolataim ott vannak az ismerőseim között, elvégre egy szakítás nem törli ki a múltból a közös élményeket, emlékeket. Persze kivétel is akad: volt egy olyan férfi, akivel a mai napig nem óhajtok egy szót sem váltani, őt nem sorolom az ember kategóriába a viselkedése miatt.
6/6 A kérdező kommentje:
Elsősorban azért kérdezem, mert engem az exbarátom letörölt és tiltott, hogy ne lássa mit csinálok, aztán feloldotta és mikor ezt megláttam én tiltottam le, de nem tudom lenne-e értelme feloldani..
2014. febr. 15. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!