Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottatok már cigi miatt?
Párom még a kapcsolatunk elején megígérgette,hogy leszokik a cigiről,mivel én nem cigizek és nem is bírom a szagát sem,főleg,hogy hiéba mos fogat pl.este is lefekvés előtt, úgyis érzema lehettetén és elég visszataszító.
3 évünk alatt minden év elején megígérte,hogy leszokik, persze,mai napig szívja.
Mondtam neki,ha nem szokik le, elhagyom,mert büdös is és néha az utolso pénzünket is cigire költi,még kaja helyett is.
Idén is az év eleji ígérete ez volt, persze,nem tartotta be, ha meg szólok,hogy elhagyom emiatt,akkor hárpia vagyok és csak cseszegetem,hagyjam békén a cigivel.
3 évet felrúgni cigi miatt?
Nem..
De volt hogy a cigi miatt nem is akartam jobban megismerni valakit. Mmint annyra, hogy összejöjjünk.
Nem hisze abban hogy valaki igérget, hgyleszokik, avgy megváltozik. Egy függőségből más matt sosem jön ki senki, csakis önmaga mistt, emrt ő akar leszokni..
Az a hibád, hgy 3 évig ebben benne voltál úgy, hogy nem állhatod, így hiteltelen az egész, es ha 3 évig tűrted miért ne tűrhetnéd tovább?
Itt nem pont a cigi a probléma, hanem:
1. Visszataszítónak találod a "szagát" - és ettől majd ha eddig nem, majd később egyre jobban "megundorodsz" tőle. Nem fogod kívánni a csókokat stb. - már ha eddig kívántad.
2. A pénzügyei rendbetételénél fontosabb a cigi.
3. A neked tett ígéreteinél fontosabb a cigi.
4. Hogy neked megadjon egy kicsivel többet - mivel ha a kaja helyett sokszor cigit vesz, gondolom nem éltek a legjobban - annál fontosabb a cigi.
A 3 évet felrúgni cigi miatt kérdésedet kicsit átrendezem:
Az életed további részét felrúgni a cigi miatt?
Nem volt ilyen. Abban az esetben zavarna, ha
- ezt otthon a lakásban szeretné tenni
- ha nagyon sokat szívna, mert akkor félnék, hogy valami baja lesz
- ha nem lenne pénzünk és a számlák befizetése és az alapvető dolgok megvásárlása helyett fontosabbnak tartaná a cigit
Beszéljétek meg, azért emiatt még nem kell szakítani szerintem.
Ráadásul nagyon nehéz leszokni (saját tapasztalat)! Ezt aki nem dohányzott sosem, el sem tudja képzelni!
3 évig türelmes voltam hozzá,azt is elnéztem neki-sajnos-,hogy éjjel képes volt felkölteni,mert elfogyott a cigije,de a pénze is és adjak pénzt,hogy menjen cigiért.
Egyébként ott a pont, a # 3/9 Időpont ma 11:21 válaszolónál, az a gondom vele,hogy a cigi fontosabb,mint a nekem tett ígérete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!