Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom kideríteni, hogy a párom füvezik-e?
A kapcsolatunk kezdete óta (3 éve) problémát okoz, hogy hetente legalább három-négy estét a barátjánál tölt. Eddig azon kívül, hogy ezt picit sokalltam, nem volt gondom vele, mert úgy gondoltam, még mindig jobb, mintha a kocsmában ülnének. Viszont tegnap felhívott az édesanyja, aki azt mondta, attól tart, hogy füveznek, mert folyton beesett, karikás szemmel, nyúzottan megy haza a barátjától. Mivel én soha nem éltem ilyen szerekkel, fogalmam sincs, hogy milyen hatása van az emberi szervezetre. Amit én tapasztalok a páromon, az a kapcsolatunk kezdete óta tartó majdnem állandó merevedési zavar, álmosság, memóriagondok, fogyás. Valamint az, hogy sosincs pénze, a fizetését két-három nap alatt elkölti.
A kérdésem az lenne, hogy miből tudom kideríteni, hogy füvezik-e? Rákérdezni nem akarok, mert ha esetleg nem igaz, a lelkébe gázolnék és ezt nem akarom. És abban sem vagyok biztos, hogy bevallaná, ha igaz lenne.
Heti 3-4 az már rászokás, az már káros.
Minden jel arra mutat, hogy fűfüggő... Deszar szó :D
Köszönöm a válaszokat!
Találtam egy ilyen oldalt, már csak az a kérdés, hogyan veszem rá a vizsgálatra? A vizeletét nem tudom "ellopni" :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!