Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy szakítottatok a párotokkal, mert beleszerettetek másba?
Figyelt kérdés
2014. febr. 11. 07:27
1/8 anonim válasza:
Nem. Ilyen nem volt. Olyan volt már, hogy léptem másfelé, mikor lezártam magamban az adott embert.De az még koránt sem jelentette, hogy a másikba beleszerettem volna.
2/8 anonim válasza:
Én olyan jellem vagyok, hogy ha beleszeretek valakibe, rettentő nehezen tudnék másba beleszeretni. Ahhoz minimum az kéne, hogy az aktuális barátnővel már ne szeressük egymást, de még ez sem elégséges feltétele.
5/8 anonim válasza:
Nem. Valahogy mindig tudtam kezelni a mások felé való érzelmemet. Olyan volt, hogy a barátom mellett valaki eszméletlenül megtetszett és vonzott. De soha nem léptem felé. Mindig helyén kezeltem ezeket az érzéseket.
6/8 anonim válasza:
Igen. Bár ez csak egy ok volt a szakításnál. És az utolsó. Azt hiszem, harmadik fél nélkül is külön mentünk volna.
7/8 anonim válasza:
Még sosem voltam szerelmes.A szakításokat mindig úgy intéztem(majdnem mindig),hogy engem dobjanak.Bár ez nem más partner miatt van.Az én szivem nagy,sokan elférnek benne.
8/8 anonim válasza:
Ilyen nem volt.
Olyan fordult csak elő, hogy exemmel szexkapcsolatot akartunk, már meg is beszéltük az első alkalmat, közben viszont összejöttem a mostani férjemmel, ezért az exemnél visszamondtam az egész dolgot. Akkor az ex megsértődött rám, de megbékélt végül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!