Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szakítottatok az exeddel?
Mert kiderult h van meg 2.4m adossaga amit 8 napon belul be kellet volna fizetni.
Pont eleg volt a tobbit fizetni
Ja o volt a pasi...
1. Mert 5 év után egy együttlétnél úgy gondolta, hogy lefog, és megerőszakol. Az utána következő lelki terror, és egyebekről ne is beszéljünk, örülök, hogy élve megúsztam az egészet az öngyilkossági kísérletet beleértve.
2. Alig kezdtük el a kapcsolatot, borzalmas kontrollmániája lett, és féltékenységi rohamokat kapott.
3. Nem bírt leszakadni az anyjáról, aki egy tipikus nárcisztikus volt, és ott bántott engem is, őt is, ahol tudott. Volt lehetőségünk elköltözni, de annyira telebeszélte az anyja a fejét, hogy visszament hozzá.
Nem volt szerelmes.
Nem vállalt fel.
Elmúlt a rózsaszín köd és nem tetszett.
Antiszociális volt, meguntam.
Mert ismerkedéskor messze nem a valós énjét mutatta.
Kiderült róla, hogy:
- igénytelen (mindig kosz volt nála, az autójában ételmaradék stb.),
- hazudik (az egyik gyerekétől tudtam meg, hogy mással is összejár),
- beképzelt (büszke magára, hogy anya, de a nagyobbik lánya simán leugat mindenkit, és nem szabad rászólni),
- a saját érdekében bárkit, bárhogyan képes kihasználni.
Egyébként külsőre jól néz ki, de kb. ennyi, amit nyújtani képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!