Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi miatt szakítottál a legutóbbi exeddel?
Kiszerettem belőle, amikor rájöttem, hogy nem épeszű
43f
Ő szakított velem. Azt mondta, nincs elég ideje a kapcsolatunkra. Elég átlátszó, de a döntésen nem változtat végülis.
Én utoljára azért szakítottam, mert folyamatosan számonkért az exem. Emlékszem, téli vizsgaidőszak volt és bementem tanulni a könyvtárba. És megállás nélkül hívogatott, hogy kinél vagyok és mit csinálok. Meg folyamatosan azt nyomatta, hogy nem kellene xy-al barátkoznom (lényegében bármelyik fiú barátommal). 2 hónapig voltunk együtt, addig bírtam.
Csak szexre hasznalt.
Ill szexkapcsolatra.(szex+tv es ennyi)
Neki ezt jelentette hogy járunk.
Nem irta ki hogy kapcsolatban van, kifelé is kacsintgatott, allandoan szakitassal is zsarolt, allandoan kritizált, mindig utálkozást, vagy leb.szásokat kaptam csak, soha egy bók vagy dícséret, szeretet zero, ölelés meg ilyenek abszolut nem voltak, neha ugy beszélt velem mint a kutyákkal, bocsánatot soha nem kért, mindig utálva alázva voltam, es minderre azt mondja, hogy ő csak véleményt mond, plusz autista tünetei is vannak nem kicsit
Megkértem arra hogy legyen szíves tobbet tenni a kapcsolatba, kedvesség szeretet vagy bármi
Ezert is le lettem szidva, hogy mit képzelek en meg gondolkodjam el magamon(a hatalmas bűnőm az volt hogy a fentiek miatt nem tudtam benne bizni csak abban, hogy elhagy mivel allandoan ezt, ill ezeket szajkozza.)
Kb 3 szor vett valamit szte azzal bizonyitotta h szeret. Legyen elég. Es megengedi hogy lesz.pjam, vár, menjek.
Kértem hogy változtassom erre ezt is hozzám vágta hogy változzak en.
Kértem hogy nezzen magába, erre ezt is visszadobta hogy nekem legyen önkritikám.
Meg szerinte en egoista vagyok.
Kerdeztem normalis vagy? Akinek szeretet kell egy kapcsolatbol, az egoista?
Önállo gondolata nincs barmit mondok kérek visszadobja ram.aztan ha ezt elmondom neki hogy nem beyzelek veled mert mindent visszadobsz, ezt is visszadobja hogy en dobalok mindent vissza.
Azt az egyet nem ertem csak, ha vki ennyire bunko es utalja a párját hogy tud hozzányulni hogy megd.gja?? Meg hogy várhatja azt, hogy ezek utan en repülök hozzá tv zni?
Ő szakított
Nem tetszett neki, hogy a gyermekét várom. Nem kért belőle
A legutóbbi az velem szakított, az az előttivel pedig én szakítottam.
Az azért volt, mert elhanyagolt, de úgy minden téren, random bunkó is volt velem mindig, illetve folyton rossz kedve volt, és amikor rákérdeztem és meg akartam beszélni azt mondta szar az élet. Volt valami mentális nyavajája, azt azért csinált ilyeneket, de orvoshoz nem volt hajlandó menni, pedig mondtam neki, hogy elkísérem. Aztán ezek mindennaposak lettek, megbeszélni nem lehetett vele semmit, mert akkor felkapta a vizet és mégjobban bunkózott. Majd már a sima, mindennapi kommunikáció is nehézkessé vált, mert mindenre az volt a válasza, hogy "ja, aha, ok, igen, nem". De így szó szerint, írásban és szóban is. Életunt lett, nem ment ki soha az utcára, csak a gép előtt ült. A szexuális életünk is lecsökkent, és az lett a vége, hogy az a kevés alkalom is, ami volt abból állt, hogy én sz*pjam le, ő semmit nem csinál, és utána szárazon bedugta, húzott párat és ennyi. Aztán meguntam, és szakítottam, persze akkor rózsát hozott nekem meg csokit, és nem lehetett levakarni, de akkor már késő volt, mert addigra teljesen kiszerettem belőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!