Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi miatt szakítottál a legutób...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi miatt szakítottál a legutóbbi exeddel?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok!

2021. okt. 23. 03:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
10-es vagyok, az lemaradt, hogy 22/N
2021. okt. 23. 07:50
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

"megbeszélni nem lehetett vele semmit, mert akkor felkapta a vizet és mégjobban bunkózott. Majd már a sima, mindennapi kommunikáció is nehézkessé vált, mert mindenre az volt a válasza, hogy "ja, aha, ok, igen, nem".

Ezek a tünetek nálunk is pluszba vannak. Egyszavas uzeneteke vagy annyi egesz héten hogy joreggelt joejt. Aztan még neki áll feljebb hogy nekem ez rosszul esik

7.

2021. okt. 23. 07:54
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Utolsoval azert szakitottam,mert rengeteget veszekedtunk. A stilus ahogy veszekedett alpari volt. Kiabalva,flegmazos hangon rikacsolva mint egy telepi ciganyasszony. Szuleit is ruheltem. Elotte levo novel azert szakitottam mert betegesen felteleny volt. Sajat baratnojere. A terhes sogornomre. A teveben barmilyen szep nore. Meg ugy barmire ami masik novel kapcsolatos.
2021. okt. 23. 09:40
 14/23 anonim ***** válasza:

Azért, mert túl egyszerűnek és butának éreztem magamhoz képest. Alapvető, hétköznapi dolgokról nem volt fogalma sem.

Tőlem tudta meg, mire való a súrolószer, elhanyagolta magát és a környezetét, ellenben iszonyat nagyképűen és harsányan kommunikált, azt gondolta, hogy ez vicces, a nyolc általános meg menő.

2021. okt. 23. 11:25
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Kedves #7-es és #10-es!

Véletlenül sem szeretnék ítélkezni, csupán érdekel, hogy egyáltalán hogy szerettetek bele egy ilyen emberbe? És nem csak ti, rengeteg ilyet látok a mindennapokban, ahol a férfi egy bunkó, nemtörődöm, lusta, érzéketlen szaralak és a párja mégis hosszú ideig kitart mellette... egyszerűen nem értem.

2021. okt. 23. 11:57
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

15# nyilván más volt a kapcsolat elején.

Az ilyenek onnanstol vannak nyeregben amikor a nő szerelmes lesz ami = meggyengül!

Hajlamos tobbmindent elnézni, szemet hunyni, apránként kezdik adagolni a dolgokat.

Eleinte elnézi ezt vagy azt a nő, aztán egyre sulyosabb lesz a "terror", abbol balhé ugyan, de egy szerelmes megoldásokat keres.

Itt valaki nagyon jol erzekeltette ezt a békás példával.ogaz durva pelda de errol van szo

Beleteszed lábasba vízbe a békát fokozatosan melegited a béka nem ugrik ki, hanem lassan megfő élve.

2021. okt. 23. 12:27
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

*azaz észrevétlenul adagolnak egyre súlyosabb dolgokat.

Közben a nő önbecsulése, azzal pedig az önérvényesítési hajlama is fokozatosan gyengul.

Ja és a bántalmazo errol mégcsak nem is tud. Nem tudatosan módszeresen csinálja. Nincs tisztában önmagával hogy mit csinál.

2021. okt. 23. 12:32
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

A bántalmazo saját magát látja áldozatnak, hogy a párjának állandoan csak a baja van vele!

Abszolut nincsenek képben magukrol. Soha nem is lesznek.

2021. okt. 23. 12:34
 19/23 anonim ***** válasza:

Bocsi hogy igy külön irtam

De szoval láthatod a peldamon is. Még ő mondja nekem azt hogy en változzam meg.(én ádáz gaz gonosz..)

2021. okt. 23. 12:39
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

#15 Ezt tőlem is kérdezhetnéd, mert egyszerűen iszonyat lusta volt az én exem is. Ráadásul manipulatív, követelőző és agresszív. A szakítás is ezért történt, egyszerűen betelt a pohár, és már nem bírtam tovább vele lenni.

Amiért vele voltam:

- Az előtte lévő (és egyben első) kapcsolatom borzalmas volt. A srác gyakran alkalmazta a csenddel verést, minden rossznak elmondott, és végül ő dobott ki elég hamar. De előtte jól kihasznált azért. Ezáltal hálás voltam, hogy valaki kitart mellettem, még akkor is, ha az 5 évből összevetve max. ilyen 2-2,5 év volt boldog.

- Semmitől sem undorodott, ami velem kapcsolatos volt. Mondtam, hogy nem volt időm borotválkozni, most ne szexeljünk, ennek ellenére felizgult rám. Ugyanúgy nem undorodott a menstruációmtól, egyéb testnedveimtől, de még a fenekemtől sem. Sőt, mindent vonzónak tartott, ami a testemen volt, állandóan állt neki rám... Úgy gondoltam, még egy ilyet nem találok, aki ennyire vonzónak talál.

- Folyton ígérgetett, és 2-3 hétig látható is volt a változás. Utána persze visszament tutyimutyiba és velem szemben agresszívbe.

- Amikor csúnyán viselkedett velem, mindig bocsánatot kért, sőt ígérgette azt is, hogy pszichológushoz fordul dühkezelési problémáival. Hát, szerintem azóta sem látta még sem pszichiáter, sem pszichológus, szóval ez nála ilyen hangzatos duma volt.

2021. okt. 23. 14:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!