Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi miatt szakítottál a legutóbbi exeddel?
Nem volt rossz ember, bár ha ivott, kegyetlenül brutálissá vált. A barátaim/családtagjaim előtt megalázott, volt, hogy bátyámnak kellett lefognia és belöknie az ágyba hogy elnyugodjon végre... józanul viszont normális ember volt... a pénzét viszont sosem tudta beosztani, pedig nem keresett rosszul. Hó végére semmije sem maradt soha, hülyeségekre verte el a pénzt (iPhone, PS5, Airpods pro, stb.) Meg rengeteget dohányzott úgy, hogy én asztmás vagyok és kicsit sem bírom a cigarettafüstöt. Havonta 50 ezrek mentek el csak cigire meg energiaitalra... ugyanakkor mivel folyamatosan kifogyott a pénzből a fentiek miatt, plusz még néha befigyelt egy buli is ahol 20k simán elment, ezért már el akartam hagyni. 4 évvel fiatalabb volt nálam és semmi jövőt nem láttam vele. Nem az életkor miatt, hanem azért mert ugyan emberileg jó volt, a szex fantasztikus volt vele, de minden másban cudarul viselkedett. Hazudott a munkáját illetően is, kiderült hogy csupán egy érettségije van, míg nekem 2 diplomám. Azért ez eléggé fájt, hogy közel 2 évig hülyére vett. A végén én hagytam el őt, és - bár nem vagyok büszke erre - de meg is csaltam azzal akiért elhagytam. Most boldog vagyok, 180 fokot vett az életem. Végre nem kell a dohányfüstöt szagolnom naponta, nem kell azzal szembesülnöm hogy egy rohadt programra nem hajlandó elvinni - jogsija sem volt, pedig hányszor mondtam neki hogy inkább abba feccölje a pénzt a hülyeségek helyett - és csak feküdt otthon. A napi program az az volt kb. hogy reggel elmentünk boltba, aztán otthon egész nap. Beleuntam ebbe. Az új pasim első randi gyanánt elvitt Tihanyba. Egyébként kollégák voltunk már fél éve. Fantasztikus volt, igazából ott tudtam hogy az exemnek ugyan kib***tul fog ez fájni, de miután eltűntem egész éjszakára, bevallottam neki hogy hol voltam. Kiborult, mert tudta hogy elhagyom. Szerelmes lettem pillanatok alatt és ennyi, otthagytam. Nem bántam meg picit sem, a lezárás módja nem volt szép, beismerem, de máshogy nem tudtam volna szabadulni tőle. 3 hónapja történt mindez, azóta nem nagyon tudok róla semmit.
30/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!