Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen traumákat okozott egy mérgező,nàrcisztikus kapcsolat?
"jelenleg együtt vagyunk és habár végig kisérte segitett nem tudok hinni neki sem teljesen ugy vagyok vele hogy tul szep hogy igaz legyen"
A lélek meggyilkolásának száz módja c. könyv ezzel a mondattal kezdődik: ha valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, menekülj, mert előbb-utóbb kiderül, hogy nem az.
Sajnos a saját tapasztalatom is ezt erősíti. Egy többé-kevésbé bántalmazó kapcsolat után önként és dalolva rohantam egy még bántalmazóbb pasi karjaiba, ahol a kapcsolat nagyon hosszú ideig szerintem is túl szép volt ahhoz, hogy igaz legyen. Mostanra kiderült, hogy nem is volt az.
Nem maradt trauma. Végig próbáltam figyelni, hogy nehogy benne maradjak. Nagyon szerettem volna vele családot, ő is efelé manipulát, de sajnos annyira beteg krv volt, hogy végig kellett hagynom egy kiskaput menekülőnek. Nagy nehezen leráztam végül.
Azóta sokkal boldogabb vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!