Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért van a legtöbb kapcsolatn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van a legtöbb kapcsolatnak maximum 4-5 év alatt vége? Vagy végződik megcsalással a dolog? A környezetemben alig vannak olyan fiatalok,akik ennyi időnél tovább együtt vannak. Mitől van ez?

Figyelt kérdés
jan. 7. 21:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mer sok az inger és az emberek többségében nincs kitartás.
jan. 7. 22:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon hamar mennek bele a zemberek a kapcsolatokba. Ha eggyel nem jött össze, akkor rohannak a másik karjaiba ahelyett, hogy meggyászolnák-, elgondolkodnának az előző sikertelenség okán.
jan. 7. 22:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy írod is, ez nem csak veled van így, hanem nagyjából trend manapság. Az ismertségi körömben legalábbis leginkább ezt látom,h 2-3-4-5-éves kapcsolatok vannak. Jobb esetben még házasság/gyerek előtt véget érnek.

Mindenesetre én erre nem vágyom, mert semmi értelmét nem látom,h ennyi ideig együtt legyek valakivel,akivel utána kalap-kabát, ezért nálam az ami másnál 4-5 év,az 4-5 hét, vagy nap, mert a megérzéseimre hagyatkozom, és ha figyelsz elég jól,akkor nagyjából előre lehet látni,h nagyjából hány évig tudna működni a kapcsolat,és ha ezt érzem,h hát úgy egész jól elvagyunk ,olyan 2-3 évig biztos működhet,akkor én inkább szakítok. Bár lehet,h idealista vagyok,de én hiszek abban,h egyszer találkozom egy olyan lánnyal,akinél azt érzem,h bármeddig működhet, akár egy életen át. Egyébként semmi értelmét nem látom, mert magamat ismerve cefetül megviselne egy szakítás vagy válás.

jan. 7. 23:06
 4/9 anonim ***** válasza:
54%
Mert más is bejön nekik es dobják az előzőt.
jan. 8. 06:43
 5/9 anonim ***** válasza:
66%
Mert nagyon ritka dolog az, hogy két ember mindenben egyetértsen. Az elején ez kevésbé jön elő, mert próbálunk megfelelni egymásnak. Egy idő után azonban ez az alkalmazkodás kezd fárasztó lenni. Ehhez még hozzájönnek a szürke hétköznapok, a napi problémák, és lassan már csak a hibákat látjuk.
jan. 8. 08:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Saját tapasztalat.

Egy kapcsolatban az ember változik,akarva akaratlanul.

A nők elkezdik a férfiak külső belső tulajdonságait csiszolgatni,alakítgatni a saját ízlésük,igényeik szerint.

Ha nagyon ellenkezik ellene a férfi,akkor jön az érzelmi zsarolás,"hogy akkor már te nem is szeretsz" és a társai.

Majd 4-5 év múlva mit mond a nő?

"Te megváltoztál,nem ilyen voltál.

Csak hogy értsd én 4 évvel ezelőtt vállig érő hosszú hajam volt és 3-4 alkalommal eljártam konditeremb munka után.

Mondhatni sportos kigyúrt voltam

Összejöttünk onnantól kezdve nem tudtam konditerembe menni,ő nem akart konditerembe járni,helyette jött az érzelmi zsarolás,hogy azt a kevés időt se vele töltöm inkább a haverokkal emelem a súlyokat a konditeremben,mintsem hogy vele lennék együtt munka után.

Szóval onnantól kezdve a közös program munka után a tv előtti tespedés volt.

Egy idő után megváltozott az lakom, meghíztam.

Majd jött a hajam eleinte kikönyörögte,hogy pár centit hadd vágjon belőle olyan helyes lennék úgy.

Majd így tovább és tovább,de volt olyan is hogy azt mondta csak 2cm-t vág belőle de levágott közel 20cm-t a hajamból.

És mit mondott nemrég 4 év után te megváltoztál,nem ilyen voltál.

Hát ba@sszus te változtattál meg.

Úgyhogy most szingli vagyok,rövid a hajam és duci lettem.

Úgyhogy most szingli pasiként 4 év után újra elkezdtem edzeni járni munka után.

jan. 8. 09:16
 7/9 anonim ***** válasza:
56%
#6 Nálunk fordítva volt, a barátom próbált megváltoztatni. Belekötött a parfümömbe, az étkezési szokásaimba, felborította a jól berendezett életemet. Időbe telt, míg úgy-ahogy helyreállt a rend.
jan. 8. 10:38
 8/9 anonim ***** válasza:
88%
Nincsen erre univerzális válasz, de pl sokan vannak érdekkapcsolatban, meg sokan nem tudják határaikat meghúzni a másikkal szemben.
jan. 8. 12:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Nagyon sokan azért élnek így,vagy kevésbé jó kapcsolatban,mert otthonról el akartak húzni. Mamahotelnél még egy mocsár is jobb - idézet unitesómtól, akik hat éve élnek együtt és kb három éve keresztbe kasul csalják egymást fűvel-fával.
jan. 9. 05:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!