Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnál, ha kiderülne, hogy életed szerelme csak érdekből volt veled, és soha nem szeretett igazán?
Velem megtörtént. 3 év után egyik pillanatról a másikra dobott mikor már nem állt érdekében velem lennie. Fájdalmas volt, főleg rájönni hogy egy percig nem volt őszinte, soha nem szeretett. Egy év telt el, még mindig nem vagyok túl a történteken, azóta senkiben nem tudok bízni.
Ha van kedved írj beszélgethetünk privátban.
Valószínűleg nem èletem szerelme,èn mègis meghalok utána.
Miközben haragszom rá ès utálom is... Ambivalens èrzèsek kavarognak bennem.Holott ő mindvégig csak a mèzes madzagot húzogatta előtem,magánèleti szempontból,illetve karriert illetően is.Olyan èrzès ez, mintha mellbe szúrtak volna egy óriási kèssel,majd megforgatták volna párszor...ès nem is voltunk párkapcsolatban!
Én azt gondolnám, hogy én nem vesztettem semmit, ő viszont mindent.Lehet sosem talál másik olyan embert, aki úgy gondol rá, mint élete szerelmére.
De az is lehet, hogy most csak a harag mondatja ezt veled, vagy ő mondta ezt neked haragból, de nem ez az igazság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!