Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy léptetek túl azon, hogy a párotok elhagyott titeket?
Elsősorban az idő, ki kell heverni. Ez egyfajta gyászfolyamat.
Ami rengeteget jelent, az a támogató baráti és családi kör, illetve egy pszichológus.
Valami kreatív hobbi is jó ilyenkor.
Ha szakítottatok az nem véletlen. Nem ő volt az igazi. Ez egyfajta önbeteljesítés. Akivel igazán összeillesz, azzal nem szakítotok, akivel szakítotok, azzal nem illettetek igazán össze.
Aki ezt a valójában nagyon egyszerű és logikus dolgot tudatosítja magában, az soha nem fog szakításon depizni.
Egyrészt úgy, hogy az elhagyás után olyan fájdalmat éltem àt, hogy megfogadtam, ez többet nem történik meg velem.
Másrészt, fél évvel később megpróbáltam kibékülni vele, és csúnyán fogadott.
Szóval kijózanodtam. Nincs szükségem olyan hitvány alakra, mint ő, és nem kötődöm senkihez sem. Aki menni akar, az menjen, nincs szükségem olyan emberre, akinek nem kellek.
Le kell vonni a tanulságokat és az egyedüllétet, illetve a gyászt felhasználni arra, hogy minél jobban megismerd magad. Ha önismeretet tartasz, akkor rájöhetsz arra, mi az, amit te rontottál el és ezeket a következő kapcsolataidban már javíthatod.
Egyet ne csinálj, senkinek ne könyörögj, hogy béküljön ki veled, mert ha meg is teszi, egy idő után ugyanott fogtok tartani. Nincs értelme erőltetni azt, ami egyszer annyira elromlott, hogy vége lett. Ő már lépett, mert így látta jónak. Zárd le, még ha fáj is és a jövőre koncentrálj, ne a múltra, mert azon változtatni már nem tudsz.
4:
Ha egy csomó dolgot másképp csinálsz (ahogy ő akarja) akkor nem lennél önmagad. Ha mindig úgy viselkedsz ahogy a másiknak jó akkor abba te betegszel bele, testileg, lelkileg. Mert nem lehetsz önmagad.
Hidd el akkor sem biztos hogy veled maradt volna ha úgy viselkedsz ami neki jó.
Van olyan is hogy mindent megadsz a másiknak és egy idő után még az sem elég. Mert azt veszi alapnak hogy neki minden jár, nem kell semmit tennie azért hogy jó legyen a kapcsolat.
Így mivel feljebb tolod az ingerküszöbét egy idő után unalmassá válsz, mert mindent megadsz. Olyankor szokott az lenni hogy az illető megcsal, mert kell neki egy új kihívás, aki érdekes, izgalmas, kell érte "dolgozni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!