Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Exem miért nem akarja megérten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exem miért nem akarja megérteni, hogy én nem akarok barátságot miután elhagyott?

Figyelt kérdés

3 hónapja szakított velem, egy hónapon belül már mással volt, vele van azóta is. Mondtam neki, azt ezek után felejtse el hogy én beszélgetni meg barátkozni fogok vele. Ennek ellenére azóta többször is feltűnt és beszélgetni akart, mert állítólag érdekli mi van velem. Én meg úgy gondolom, hogy aki elhagyott és lecserélt annak én nem akarok a barátja lenni, de még beszélni se vele.

Úgy viselkedik, mintha ő eldöntötte volna, hogy mi barátok vagyunk az én véleményem, akaratom meg nem számítana.

szept. 8. 21:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem méltatlankodni, meg felháborodni kell, hanem hót nyugodtan és kérlelhetetlenül tiltás, törlés, személyes összefutás esetén meg "kopj le".
szept. 8. 21:33
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól csinálod, sose légy gyertyatartó!
szept. 8. 21:53
 3/14 anonim ***** válasza:
64%
Lehet nem egészen kell ő a másiknak.
szept. 8. 22:02
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
Miért foglalkozol vele, hogy ő mit akar és mit ért meg? Ahogy az első írja, törlés, tiltás, elkerülés.
szept. 8. 22:13
 5/14 anonim ***** válasza:
88%

Én is így tennék a helyedben.

Marad a klasszikus és jól bevált tiltás gomb :D

szept. 8. 22:34
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
ismerős szituáció az ilyen embert nagyon nehéz lekoptani, én is ettől szenvedek ignorálom ennyit tudok tenni
szept. 9. 03:26
 7/14 anonim ***** válasza:
83%
Ó, persze, mert az ő lelkének jobb, hogy ha megvigasztalhatja magát azzal, hogy nem ő ejtett téged pofára, hanem csak "barátokká" váltatok... Menjen a pi.ba! Törlés - tiltás, aztán ápoltassa a lelkivilágát az új barátnőjével.
szept. 9. 05:44
 8/14 anonim ***** válasza:
79%

7

Egyetértek.

Vagy szimplán talonban akar tartani, ha mégse válik be az új bige.

szept. 9. 07:44
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Te vagy a nő?
szept. 9. 08:55
 10/14 anonim ***** válasza:
51%
Phaszért nem tiltod le????
szept. 9. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!