Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem akarok vele összejönni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem akarok vele összejönni a barátságom sem kell?

Figyelt kérdés
Nagyon jó barátok lettünk egy nős férfival. Ő azonban többet szeretne, le akart velem feküdni, de én mindig eltereltem a témát. Semmit sem akarok tőle, csak a barátkozást. Nem is történt soha semmi közöttünk. Azt is mondta a pasi hogy a feleségét szereti, őt és a gyerekeit soha nem hagyná el, de szeretné ha a szeretője lennék, és ha én szerelmes lennék belé, az sem zavarná, mert akkor még a szex is jobb lenne. Én ezen kiakadtam, hiszen én tényleg csak barátként tekintek rá. De most egyik napról a másikra nem keresett, nem beszéltünk, tegnap este még úgy köszönt el tőlem hogy imád, pedig akkorra már megbeszéltük hogy a barátságon kívül semmi más nem lehet közöttünk. Az viszont fáj nekem, hogy nem akar így már barátkozni sem, pedig azt is mondta hogy ha sokáig húzom a szex dolgot, akkor azt megunja, de barátként és emberként akkor is érdekelni fogom. Lehet hogy minden hazugság volt és csak befűzni akart?
2021. márc. 24. 18:28
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
91%
Nyugi, csak éheztet. Nem akarok jósolni, de az általad leírtak alapján leszel te még az ágyasa, ha befejezed a magadnak történő hazudozást.
2021. márc. 24. 18:31
 2/49 A kérdező kommentje:
Mármint miben hazudok magamnak? Éheztet? Mármint azért nem keres, hátha beadom a derekam? Mert azt egyébként tudja, hogy nekem fontos mint ember.
2021. márc. 24. 18:32
 3/49 anonim ***** válasza:
11%
Meg kell adni neki a szexet. A barátság része a szex is. Ha nem tudsz ezen túljutni, akkor vége lesz a történetnek.
2021. márc. 24. 18:33
 4/49 anonim ***** válasza:
72%
Igen, azért nem keres. És be is fogod adni neki. Teljesen egyértelmű, hogy nem barátként tekintesz rá. A napnál világosabb, de Magyarországon az önbecsapásban világelit vagyunk.
2021. márc. 24. 18:35
 5/49 anonim ***** válasza:
67%
Jajj az ilyen hülyeségek. Barátkozzál a szomszédlánnyal ne egy férfivel. Aztán még te vagy felháborodva... hihetetlen...
2021. márc. 24. 18:36
 6/49 A kérdező kommentje:
Nem akarok vitatkozni meg bizonygatni, de én tényleg képes vagyok egy férfira csak barátként tekinteni, és ő nekem az volt, de az nagyon fájna ha a barátság is megszűnne. Tényleg.
2021. márc. 24. 18:37
 7/49 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan. Azért nem keres, hogy hiányozz neki, és legközelebb igent mondj. Ha jót akarsz magadnak, te leszel az, aki soha többé nem reagál, és nem keresi. Értem én, hogy jajj de nagyon kedveled, mint embert, de valójában őt ez nem érdekli. Már mlst játszmázik, manipulálni akar. Tetszik, és szimpatikus, amit látsz, csak nem a valóság, hanem egy színjáték.
2021. márc. 24. 18:37
 8/49 A kérdező kommentje:
Ja és azt is az orromra kötötte, hogy ha majd akkor keres egy olyan csajt aki akar vele szexelni.
2021. márc. 24. 18:38
 9/49 anonim ***** válasza:
5%
Az utolsóval nem értek egyet és egy olyan véleménnyel sem, ami arról szól, hogy "csak arra" kellesz. Szeretné elmélyíteni a barátságot és ez így lehetséges. Szerintem ez neked is jó lenne.
2021. márc. 24. 18:39
 10/49 A kérdező kommentje:
Azt mondta egy idő után ő falakat emel és a szex nem fogja érdekelni velem kapcsolatban, hiába akarnám eltolna magától. Persze a barátság megmarad, legalábbis ezt állította.
2021. márc. 24. 18:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!