Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem akarok vele összejönni a barátságom sem kell?
Figyelt kérdés
Nagyon jó barátok lettünk egy nős férfival. Ő azonban többet szeretne, le akart velem feküdni, de én mindig eltereltem a témát. Semmit sem akarok tőle, csak a barátkozást. Nem is történt soha semmi közöttünk. Azt is mondta a pasi hogy a feleségét szereti, őt és a gyerekeit soha nem hagyná el, de szeretné ha a szeretője lennék, és ha én szerelmes lennék belé, az sem zavarná, mert akkor még a szex is jobb lenne. Én ezen kiakadtam, hiszen én tényleg csak barátként tekintek rá. De most egyik napról a másikra nem keresett, nem beszéltünk, tegnap este még úgy köszönt el tőlem hogy imád, pedig akkorra már megbeszéltük hogy a barátságon kívül semmi más nem lehet közöttünk. Az viszont fáj nekem, hogy nem akar így már barátkozni sem, pedig azt is mondta hogy ha sokáig húzom a szex dolgot, akkor azt megunja, de barátként és emberként akkor is érdekelni fogom. Lehet hogy minden hazugság volt és csak befűzni akart?2021. márc. 24. 18:28
41/49 anonim válasza:
“” van is neki lány barátja”” igen, akit irmer a felesége! Ezt a részét kihagytad..
42/49 A kérdező kommentje:
Nem ismeri a felesége, mivel az a csaj szerelmes volt belé, de nem akart vele a pasi összejönni. Azt nem tudom miért nem, hiszen a csaj szép állítólag. viszont azt még hozzá tenném, attól mert a nőkkel így bánik, pont emiatt nem jönnék össze vele, de ez nem jelenti azt, hogy barátként nem jó fej.
2021. márc. 25. 13:30
43/49 anonim válasza:
Biztos vagyok benne hogy ismeri ha tényleg barátok, az meg hogy nem akart vele összejönni úgy hogy van felesége nem meglepő, szerintem ő is ment a levesbe (ezekről nem fognak neked beszámolni)
44/49 anonim válasza:
Úgy baszod el az életed ahogy akarod...
45/49 A kérdező kommentje:
Igen, értem, és mondom köszönöm a tanácsokat. Attól hogy jelenleg úgy gondolom, szeretném a barátságot fenntartani vele, az nem jelenti azt hogy nem figyelek a tanácsaitokra és nem gondolom át őket. Aztán lehet kell majd pár nap, hogy észhez térjek, és rájöjjek azt fogom tenni amit javasoltatok és megszakítok vele minden kapcsolatot. Azt azonban nem értem a pasiban, hogy aznap mikor megértette nem akarok vele szexet, még utána miért búcsúzott úgy hogy imád, valamint azt sem hogy tegnap én direkt nem kerestem, ő írt rám hogy mi újság mi van velem. Ha besértődött volna és ennyi vagyok neki, akkor már tegnap sem kereshetett volna és soha többet.
2021. márc. 25. 13:42
46/49 anonim válasza:
Írtam hogy pinā-bubus titus.. ami azt jeleni hogy nem/nehezen fogadja el ha visszautasítják🤷🏻♀️ Azért ilyen, hogy hátha...
nagyon ravasz a csávó, ha határozottabban elküldenéd a büdöséletbe nem keresne, bizonytalan vagy, és ő ezt tudja..
47/49 anonim válasza:
Válaszolok Neked a #45-re:
Mindezt azért csinálja, mert LE AKMAR FEKTETNI!
Könyörgöm! Ne a szavaira adj, hanem a cselekedeteire, hogy azokból mire következtet egy tapasztalt ember!
Nincs egyetlen válaszoló, aki helyesnek látja a gondolkozásodat. Ez nem elég intő jel Neked?
48/49 A kérdező kommentje:
Értem rendben. Erre viszont az a gondolat jutott eszembe, hogy mennyire gáz ha egy másik ember most mindegy hogy férfi vagy nő, egy másik emberre csak tárgyként tekint. Ez érzéketlenségre utal. Lehet soha nem is szeretett egyetlen embert sem igazán az ilyen. Most nem a szerelemre gondolok elsősorban, bármilyen szeretetre.
2021. márc. 25. 14:21
49/49 anonim válasza:
Mi lett veled/veletek azóta, kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!