Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem akarok vele összejönni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem akarok vele összejönni a barátságom sem kell?

Figyelt kérdés
Nagyon jó barátok lettünk egy nős férfival. Ő azonban többet szeretne, le akart velem feküdni, de én mindig eltereltem a témát. Semmit sem akarok tőle, csak a barátkozást. Nem is történt soha semmi közöttünk. Azt is mondta a pasi hogy a feleségét szereti, őt és a gyerekeit soha nem hagyná el, de szeretné ha a szeretője lennék, és ha én szerelmes lennék belé, az sem zavarná, mert akkor még a szex is jobb lenne. Én ezen kiakadtam, hiszen én tényleg csak barátként tekintek rá. De most egyik napról a másikra nem keresett, nem beszéltünk, tegnap este még úgy köszönt el tőlem hogy imád, pedig akkorra már megbeszéltük hogy a barátságon kívül semmi más nem lehet közöttünk. Az viszont fáj nekem, hogy nem akar így már barátkozni sem, pedig azt is mondta hogy ha sokáig húzom a szex dolgot, akkor azt megunja, de barátként és emberként akkor is érdekelni fogom. Lehet hogy minden hazugság volt és csak befűzni akart?
2021. márc. 24. 18:28
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég vicces így egymás után leírva. Egyszer akarja, aztán nem. Akkor fog falat emelni, ha lesz neki más.
2021. márc. 24. 18:51
 12/49 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak barátként szeretnék beszélgetni egy munkatársammal, aki szintén nős. Ő nem mondta ki ilyen nyiltan hogy mit akar de mostanában ignorál, játszmázik. nem tudom mi lenne a jó megoldás :(
2021. márc. 24. 18:52
 13/49 A kérdező kommentje:
Azt mondta is hogy ha nem szexelek vele, akkor arra keres más lányt.
2021. márc. 24. 18:54
 14/49 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy egy idő után nem fogja akarni a szexet, ha sokszor visszautasítom.
2021. márc. 24. 18:55
 15/49 anonim ***** válasza:
83%
Mondjuk én veled biztos nem akarnék szexelni a gondolkodásod alapján:)
2021. márc. 24. 18:59
 16/49 A kérdező kommentje:
De miért? Hogy barátkozni szeretnék vele?
2021. márc. 24. 19:00
 17/49 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg ő már az elején sem barátkozási szándékkal "barátkozott", neki csak arra lettél volna jó, ezért nem keres. Én hagynám. Ha ő ennyire láthatóan nem akar a barátod lenni, te miért ragaszkodsz mégis hozzá? Ha érdekelnéd barátként, akkor nem tűnt volna el.
2021. márc. 24. 19:29
 18/49 A kérdező kommentje:
Igazából még csak egy napja tűnt el. Lehet hirtelen megsértődött, aztán nem tudom elmúlik-e. Azért ragaszkodom, mert tök bizalmas volt a kapcsolatunk és emberileg szeretem. De akkor azt nem értem, amikor már rájött hogy nem lesz köztünk testi kapcsolat, mégis miért úgy köszönt el, hogy imád?
2021. márc. 24. 19:37
 19/49 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ne tűnjön egy f...agyú, erkölcstelen baromnak, pedig alapvetően egy f...agyú erkölcstelen barom. És elérte a célját. Még mindig olvadozol utána, hogy milyen cuki volt veled meg kedves, meg hát az is írta nekem, hogy imád.
2021. márc. 24. 19:39
 20/49 anonim ***** válasza:
83%

Figyelj csajszi, te valljuk be nem ismered ezt az embert. Tudni akarsz róla mindent? Hogy mit - miért csinál? Mit akarhat veled?

Na most figyelj, elárulok valamit, a felesége ismeri a férjét! És ez 100%!

Kérdezd már meg tőle, szerinte mit akar?

Ha te csak és kizárólagosan barátkozni szeretnél vele, akkor nem árt a feleségével is jóba lenni.. 🙂

2021. márc. 24. 19:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!