Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem akarok vele összejönni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem akarok vele összejönni a barátságom sem kell?

Figyelt kérdés
Nagyon jó barátok lettünk egy nős férfival. Ő azonban többet szeretne, le akart velem feküdni, de én mindig eltereltem a témát. Semmit sem akarok tőle, csak a barátkozást. Nem is történt soha semmi közöttünk. Azt is mondta a pasi hogy a feleségét szereti, őt és a gyerekeit soha nem hagyná el, de szeretné ha a szeretője lennék, és ha én szerelmes lennék belé, az sem zavarná, mert akkor még a szex is jobb lenne. Én ezen kiakadtam, hiszen én tényleg csak barátként tekintek rá. De most egyik napról a másikra nem keresett, nem beszéltünk, tegnap este még úgy köszönt el tőlem hogy imád, pedig akkorra már megbeszéltük hogy a barátságon kívül semmi más nem lehet közöttünk. Az viszont fáj nekem, hogy nem akar így már barátkozni sem, pedig azt is mondta hogy ha sokáig húzom a szex dolgot, akkor azt megunja, de barátként és emberként akkor is érdekelni fogom. Lehet hogy minden hazugság volt és csak befűzni akart?
2021. márc. 24. 18:28
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, szerintem Te nagyon tapasztalatlan vagy a férfiak lelkivilágát illetően. Hogy miért?

Azért mert:

- elhiszed, hogy falat emelne kettőtök közé, mielőtt szexre kerülne,

- elhiszed magadról, hogy csak barátja akarsz lenni. Lehet, hogy MOST ezt gondolod, de a válaszaidból (tudtod ellenére) kirí, hogy vonzódsz feléje (lehet, hogy most még csak barátságból, de ez idővel megszűnik és...),

- aggódsz amiatt, hogy legutóbb azt mondta, hogy imád.

- egyszer azt mondja neked, hogy nem akar szexelni veled, máskor meg azt, hogy ha nem veled, akkor keres olyan lányt, aki igent mond neki.

Mindezt fentebb írtad, Te magad.

Minden de minden mondata, amit velünk közöltél arra irányul, hogy szexpartnernek akar.

Ne higgy a "bülbülszavú rózsák mennyei csokrá"-nak (Arany J.)

2021. márc. 24. 20:35
 22/49 A kérdező kommentje:
Igen, biztosan tapasztalatlan vagyok. Igazából fontos volt idáig a figyelme ez valóban igaz. Nyilván ragaszkodom hozzá. Azért hiszek neki, mert azt mondta nem szokott hazudni és őszinte mindig. Ő mondta ha nem szexelek vele, akkor egy idő után már nem fogom érdekelni, hiába is gondolnám meg magam. Olyan ez nála, mintha bekapcsolna egy gombot és akkor nem lehet őt többet meghódítani a részemről. Mindig ilyen volt és nem tud megváltozni. Miért ez nem lehet igaz?
2021. márc. 24. 20:41
 23/49 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, a 22-es válaszodra: ne higgy el mindenkinek mindent, amit mond. Sok a hazug ember.

Amúgy meg ebben pont valszeg igazat mondott, hogy nem fogod érdekelni, ha nem dugsz vele, csak szépen megmagyarázta kamuval úgy, hogy még ragaszkodj hozzá, és elhidd, hogy tényleg a barátod. Ő csak dugni akart veled, és kész, és lehazudta a csillagokat az égről. Látta, hogy naiv vagy, veled ezt meg lehet tenni. Itt az ideje, hogy tanulj ebből.

2021. márc. 24. 20:44
 24/49 A kérdező kommentje:
Igen, valószínű első sorban a szex játszik nála nagyobb szerepet. Viszont rengeteget beszéltünk arról, hogy barátok maradunk, bárhogy is alakul. Emellett szól az is, hogy van lány barátja. Az a lány szerelmes volt belé régebben, szép is, de azzal valamiért nem jött össze, mert nem akart, pedig nagyon vonzó. Meg is mondta neki, hogy nem lehet köztük semmi, de azóta is barátok, ad neki mindig tanácsokat a pasik terén, azóta már a csaj is tovább lépet, több pasija is volt már mióta barátok és a pasi igyekszik terelgetni a helyes útra. Pont ezért reménykedek, egyszer majd velem is barát lesz csak és azt el is tudja majd fogadni, még akkor is ha az első reakciója a megsértődés.
2021. márc. 24. 20:45
 25/49 A kérdező kommentje:
Igen, az lehet sokmindenben hazudott, de ha csak szexet akart volna, hazudhatta volna azt is hogy szerelmes, akkor lehet bennem is felébresztette volna és belementem volna. Meg az hogy van lány barátnője, tehát ha ez nem jön neki össze, miért ne lehetne hogy túlteszi magát a visszautasításon és mivel már bizalmas kapcsolatot alakítottunk ki megmarad egy jó barátság. Attól ő még kereshet mást szexre, az nem baj, én a barátságot sajnálnám.
2021. márc. 24. 20:50
 26/49 anonim ***** válasza:
100%
Az szerinted igaz barát, aki lekoptat, mert nem vagy hajlandó neki odatenni a puncidat? Ilyenért kár lenne? Van még ezer férfi és nő, aki hasonló barátságot tudna neked adni feltételek nélkül.
2021. márc. 24. 20:54
 27/49 A kérdező kommentje:
Nem tudom még, hogy valóban lekoptatott-e. Tegnap vagyis ma hajnalig beszéltünk, de még nem keresett, mondjuk én sem. Ilyenkor már rég én is keresni szoktam. De majd kiderül.
2021. márc. 24. 20:56
 28/49 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon durva, hogy mennyire rá vagy pörögve. Borzasztó ingoványos talajon vagy, ha most nem jó döntést hozol, lelkironcs lehetsz. Koptasd le!
2021. márc. 24. 21:20
 29/49 anonim ***** válasza:
100%
Jó azoknak a férfiaknak akik után még így is futnak.. tini korban nem nehéz elérni, de felnőttként is ezt kiváltani nőkből, személyesen is gratulálnék neki .
2021. márc. 24. 21:48
 30/49 A kérdező kommentje:
Nem biztos hogy ő annyira a nagy szám, csak én vagyok olyan élethelyzetben ami miatt kapaszkodni szeretnék valakibe és pont emiatt háttérbe szorul az hogy esetleg nagyon nem a megfelelő személy. Már most is kivagyok lelkileg, ezért nem akarok belemenni a szexbe még akkor sem ha nekem is tetszene. Tudom utána jobban fájna az érzéketlensége. De a barátságára sokkal nagyobb szükségem lenne.
2021. márc. 24. 21:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!