Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem akarok vele összejönni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem akarok vele összejönni a barátságom sem kell?

Figyelt kérdés
Nagyon jó barátok lettünk egy nős férfival. Ő azonban többet szeretne, le akart velem feküdni, de én mindig eltereltem a témát. Semmit sem akarok tőle, csak a barátkozást. Nem is történt soha semmi közöttünk. Azt is mondta a pasi hogy a feleségét szereti, őt és a gyerekeit soha nem hagyná el, de szeretné ha a szeretője lennék, és ha én szerelmes lennék belé, az sem zavarná, mert akkor még a szex is jobb lenne. Én ezen kiakadtam, hiszen én tényleg csak barátként tekintek rá. De most egyik napról a másikra nem keresett, nem beszéltünk, tegnap este még úgy köszönt el tőlem hogy imád, pedig akkorra már megbeszéltük hogy a barátságon kívül semmi más nem lehet közöttünk. Az viszont fáj nekem, hogy nem akar így már barátkozni sem, pedig azt is mondta hogy ha sokáig húzom a szex dolgot, akkor azt megunja, de barátként és emberként akkor is érdekelni fogom. Lehet hogy minden hazugság volt és csak befűzni akart?
2021. márc. 24. 18:28
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, akkor miért nem ismerkedsz másokkal? Nem ez az egy ember létezik a világon, hogy így kapaszkodj belé. Keress szét a neten, gyanítom, van sok barátkozós csoport.
2021. márc. 24. 21:58
 32/49 A kérdező kommentje:
Rendben, idővel nyilván túlteszem magam rajta ha rosszul alakul a kapcsolat. Csak ez nem megy egyik pillanatról a másikra, hogy azt mondom magamnak ez egy hülye, ne ragaszkodj hozzá. Ezt fogom tenni majd, de nem tudom egyik napról a másikra, majd idővel.
2021. márc. 24. 22:00
 33/49 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg a válaszokat: mindnyájan lebeszélünk a "barátságról" vele. Hiszen már ő maga is elárulta, hogy le is akar fektetni. Barátság extrákkal? Ugyan már...! Megkívánta a testedet! Most is van neki partnere a felesége mellett!

Ha belőled elege lenne - eldobna Téged, mint a mosogatórongyot. Ez a férfi egy kimondott élvhajhász, mézes-mázas szavakkal hódító, sok mindent a nő szerint előnyösnek tűnő szavakat használ célja elérésére. Nem tanácsolom, hogy vele "baráti" (sem baráti - nem tévedésből duplázom) viszonyt folytass.

Ne légy vele haragban, beszélgessetek (de ne intim dolgokról). Annak a másik lánynak, akinek tanácsokat ad, rövidesen felkínálja (ha még nem tette meg) a barátságot, mint Neked.

2021. márc. 25. 08:21
 34/49 A kérdező kommentje:
Igen értek én mindent. És köszönöm a tanácsokat. Értem én hogy azért nem kéne vele barátkoznom, mert egyrészt nem érdemli meg ezek után a barátságomat másrészt pedig nehogy esetleg egy idő után becserkésszen mert akkor én sérülnék, nem is kicsit. Azonban én úgy érzem tudom tartani magam és barátként tekintenék rá továbbra is, de barátként viszont nem tudom egyenlőre elengedni. Tegnap este rám írt, megkérdezte mi újság hogy vagyok, viszont beteg ezt már korábban is írta nekem, úgyhogy nem beszéltünk sokáig. De én direkt nem írtam rá tegnap, ő meg igen. Szóval lehet mégiscsak menne ez a barátkozás dolog. Meglátjuk.
2021. márc. 25. 11:58
 35/49 anonim ***** válasza:
100%
Értsd meg végre, hogy ha kitartasz a barátkozás mellett, később kellemetlen csalódásoknak teszed ki magad. Aztán jössz ide panaszkodni, hogy segítsünk, mit rontottál el.
2021. márc. 25. 12:16
 36/49 A kérdező kommentje:
Nem panaszkodni akartam itt, csak tanácsokat kértem. Tudom azt is mit rontottam el. viszont a barátkozás dolgot nem tudom egyik pillanatról a másikra leállítani, maximum fokozatosan hogy egyre kevesebbet beszélünk, aztán majd megszűnik.
2021. márc. 25. 12:23
 37/49 anonim ***** válasza:

36# szerinted a feleségének nem fog feltűnni hogy chateltek?

De...

Elárulom hogy házas ember solo/ egymagában soha nem barátkozik!

Ezt vésd az eszedbe...

Mellesleg neharagudj hogy ezt így írom le, de ez a csávó igazi pinå-bubus...

te pedig túl buta vagy, nem fog köztetek barátság kialakulni, soha.. max egy menetig érdekled (ahogy eddig is.. az ilyenek mint te, amivel ő teljesen tisztában van, mennek a levesbe... én elgondolkoznék ezen nagyon, nehogy abból tanulj a végén hogy a nemibeteg gondozóban kötsz ki, ilyenekre bőven van példa...)

Miért ne tudnád ezt a barátságot leállítani? Nincsenek barátaid?

Ez a része nagyon érdekel, mert ez minden az ő részéről, csak nem barátság... és egy barát nem ilyen, nekem barátba sem kéne ilyen ember! Nemhogy egyébre...

2021. márc. 25. 13:04
 38/49 A kérdező kommentje:
Csak mert ragaszkodok hozzá, magához az emberhez.
2021. márc. 25. 13:13
 39/49 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező, sztem menj el pszichológushoz. Ez így már nem egészséges. Nyilvánvaló, hogy kihasznál, de te még ragaszkodsz hozzá most is. Miért? Ennek biztos van vmi lelki oka.

Amúgy meg sok embernek a leszokás a a "hirtelen leállás" módszerrel megy. Ha már így vagy vele, hogy jaj, de hát még ragaszkodom, a "majd fokozatosan eltávolodom" egy baromi nagy önbecsapás.

2021. márc. 25. 13:15
 40/49 A kérdező kommentje:
Nézzétek én elhiszem hogy nektek furcsa, de eddig sem történt semmi, fűzögetett, de nem volt még egy ölelés, csók sem. Mégis sokat beszélgettünk. Megbeszéltük azt is bárhogy is alakul a barátság akkor is marad és van is neki lány barátja. Én ezt azért hiszem el, mivel nagyon sok olyan példát láttam már a környezetemben, hogy nem barátságnak indult, össze akartak jönni, vagy csak az egyik akarta, de aztán nem lett semmi az egészből, de a barátság maradt. Ezt én nem tartom elképzelhetetlennek. Biztos olyan is van aki ezek után lekopik én elhiszem, de simán lehetnek barátok is. Persze azt én sem tudom előre, ő melyik kategóriába fog tartozni, azt majd csak az idő dönti el.
2021. márc. 25. 13:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!