Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jogosan tartom megalázónak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan tartom megalázónak, hogy részegen jött el egy fontos találkozóra?

Figyelt kérdés
Egy 27 éves férfiről van szó, akivel nagyon mély lelki kötődés volt köztünk. Rengeteg dolgot megosztottunk egymással stb. Sosem voltunk együtt, de barátságnak sem tudom nevezni a dolgot. Fél éve ismertük egymást, a kezdetektől megvolt a fizikai vonzalom is, és egyik esti beszélgetésünk után le is feküdtünk, ami szintén hihetetlenül jó volt. Akkor együtt aludtunk és azt mondta, hogy nagyon fontos vagyok neki. Rá pár napra kérte, hogy beszéljünk, és mondta, hogy hagyjuk ezt az egészet és ne találkozzunk inkább többet. Kimért volt és bántóan rideg. Utána 1 hónapig teljesen idegenként kezelt. Ez 4 hónapja történt. Utàna viszont megint közeledni kezdett, eljött a baráti társaságunkkal iszogatni, ahol mások szerint is nagyon közeledett felém, majd utána mondta is, hogy mennyire örült, hogy látott és hogy újra tudtunk beszélgetni kicsit. Visszajelölt minden közösségi oldalon ahonnan kitörölt, és egy másik este után (ahol már kicsit flörtöltünk is egymással) írt külön, hogy mennyire jól érezte magát. Én egyre többet kezdtem érezni iránta és ezért másnap megkértem, hogy fontos lenne, hogy beszéljünk. El akartam mondani neki, hogy érzéseim vannak iránta, és lezárni vele rendesen ha neki nincsenek. Megbeszéltünk egy időpontot amit alig előtte lemodnott, hogy fáradt meg véletlen rászervezett mást. Aztán nem jelentekzett, majd több héttel később írt, hogyha ráérek akkor holnap beszéljünk, tudja hogy fontos nekem a beszélgetés. Ezen a találkozón részegen jelent meg, mert előtte benézett egy buliba. Túlreagálom, hogy tiszteletlennek éreztem, hogy tudja milyen fontos volt nekem, és mint kiderült sejtette, hogy szerelmet akarok vallani, mégis 1 hónapig váratott és akkor is részeg volt…azt gondoltam ennél tǒbbet érdemelt a köztünk lévő mély érzelmi kötődés….

ápr. 22. 13:36
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nincs ennél jobb abban a városban?
ápr. 23. 12:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!