Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan tartom megalázónak, hogy részegen jött el egy fontos találkozóra?
" akartam mondani neki, hogy érzéseim vannak iránta, és lezárni vele rendesen ha neki nincsenek. Megbeszéltünk egy időpontot amit alig előtte lemodnott, hogy fáradt meg véletlen rászervezett mást. Aztán nem jelentekzett, majd több héttel később írt, hogyha ráérek akkor holnap beszéljünk, tudja hogy fontos nekem a beszélgetés."
Nem is tudom minek álltál vele szóba pár héttel később. Azt se, hogy mit vártál tőle.
Ő olyan típus ezek alapján aki nem bírja a nyomást és itallal kompenzál. De te meg értetlen vagy, hogy annak ellenére, hogy lesz*rt te még taliztál vele.
Tényleg nem szeretném megbántani az érzéseidet, de bennem az a kérdés merült fel, hogy te mennyire tiszteled saját magadat, és mennyire van egészséges önbecsülésed és önérzeted, hogy még azok után is futnál egy férfi után, hogy közli, hogy ne találkozzatok, aztán egy hónapig idegenként kezel, letöröl az ismerősei közül a közösségi felületeken, aztán nem megy el egy megbeszélt találkozóra, mert akad érdekesebb programja, aztán részegen jön el egy újabb, veled megbeszélt találkozóra.
"azt gondoltam ennél tǒbbet érdemelt a köztünk lévő mély érzelmi kötődés…"
Tudom, hogy fájó ezzel szembenézni, de ha kölcsönös lenne, amit érzel, akkor nem így viselkedve veled.
Ezt még 7-nek írtam.
8-as, igen, elég rossz háttérrel jött, megosztott velem mindent a gyerekkori traumáin át egészen mostanáig. Pont emiatt gondoltam, hogy számítok neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!