Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jogosan tartom megalázónak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan tartom megalázónak, hogy részegen jött el egy fontos találkozóra?

Figyelt kérdés
Egy 27 éves férfiről van szó, akivel nagyon mély lelki kötődés volt köztünk. Rengeteg dolgot megosztottunk egymással stb. Sosem voltunk együtt, de barátságnak sem tudom nevezni a dolgot. Fél éve ismertük egymást, a kezdetektől megvolt a fizikai vonzalom is, és egyik esti beszélgetésünk után le is feküdtünk, ami szintén hihetetlenül jó volt. Akkor együtt aludtunk és azt mondta, hogy nagyon fontos vagyok neki. Rá pár napra kérte, hogy beszéljünk, és mondta, hogy hagyjuk ezt az egészet és ne találkozzunk inkább többet. Kimért volt és bántóan rideg. Utána 1 hónapig teljesen idegenként kezelt. Ez 4 hónapja történt. Utàna viszont megint közeledni kezdett, eljött a baráti társaságunkkal iszogatni, ahol mások szerint is nagyon közeledett felém, majd utána mondta is, hogy mennyire örült, hogy látott és hogy újra tudtunk beszélgetni kicsit. Visszajelölt minden közösségi oldalon ahonnan kitörölt, és egy másik este után (ahol már kicsit flörtöltünk is egymással) írt külön, hogy mennyire jól érezte magát. Én egyre többet kezdtem érezni iránta és ezért másnap megkértem, hogy fontos lenne, hogy beszéljünk. El akartam mondani neki, hogy érzéseim vannak iránta, és lezárni vele rendesen ha neki nincsenek. Megbeszéltünk egy időpontot amit alig előtte lemodnott, hogy fáradt meg véletlen rászervezett mást. Aztán nem jelentekzett, majd több héttel később írt, hogyha ráérek akkor holnap beszéljünk, tudja hogy fontos nekem a beszélgetés. Ezen a találkozón részegen jelent meg, mert előtte benézett egy buliba. Túlreagálom, hogy tiszteletlennek éreztem, hogy tudja milyen fontos volt nekem, és mint kiderült sejtette, hogy szerelmet akarok vallani, mégis 1 hónapig váratott és akkor is részeg volt…azt gondoltam ennél tǒbbet érdemelt a köztünk lévő mély érzelmi kötődés….

ápr. 22. 13:36
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
83%

Te aláztad meg saját magadat! Miről beszélsz? Nem törődött veled, megfektetett aztán dobott, rá pár hónapra megint csak szexre ment, megint talonban tartott, nem írt vissza hetekig és te vártál rá, hogy majd most legalább az egyszer embernek néz érzésekkel, megtisztel.

De hát miért tisztelne meg ha te saját magadat nem becsülöd meg? Nem értem komolyan.

Miért kell a képedbe mondani, hogy nem kölcsönös amikor a tettei egyenlőek vele régóta???

Te mentél el a képzeletbeli pofonért.

Még örülj, hogy bevallotta, hogy nem kölcsönös, ivott és nem józanul használ továbbra is mert úgy tűnik neked a tettei nem árulkodtak egyértelműen.

Eléggé korrekt volt legvégül hiába volt spicces/részeg.

ápr. 22. 14:47
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos 11-nek igaza van. Lelkizett veled, hogy szét tedd a lábad, meg biztos neki is jól jött egy lelki szemetesláda, aztán amikor kiürítette a szívét meg a zacsiját is akkor lepattintott. Mikor újra érett az ürítés, akkor megkeresett, mire te beszélgetni akartál, úgyhogy biztos találta könnyebb prédát és ismét lepattintott.

Tiltsd le a francba mindenhol, sírjál egy kicsit aztán lépj tovább.

ápr. 22. 15:10
 13/31 anonim ***** válasza:
23%
10 Én nem családi helyzetre gondolok, hanem másik nőre-kapcsolatra, ráadásul nem egy pár hónaposra, hanem pár/sok évesre.
ápr. 22. 15:11
 14/31 anonim ***** válasza:
70%
Jogosan tartod megalázónak azt, ahogy viselkedett. Még akkor is megalázó, ha többször elnézted neki azt, hogy tkp. játszik veled. Te őszinte voltál és szerelmes, ő meg egy pernehajder.
ápr. 22. 15:30
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

"Egy 27 éves férfiről van szó, akivel nagyon mély lelki kötődés volt köztünk."

Itt inkább úgy tűnik, hogy csak részedről lenne "nagyon mély lelki kötődés". Ő lyuknak néz.

ápr. 22. 15:42
 16/31 anonim ***** válasza:
83%

Miért megalázó az, hogy ivott?

Nem mindenki képes szembenézni a hibáival, a rossz viselkedésével, gyáva hozzá.

Bár elmondta őszintén, hogy nem azonosak az érzései a kérdező iránt.

"Akkor együtt aludtunk és azt mondta, hogy nagyon fontos vagyok neki. Rá pár napra kérte, hogy beszéljünk, és mondta, hogy hagyjuk ezt az egészet és ne találkozzunk inkább többet. Kimért volt és bántóan rideg."

Már amikor ez megtörtént egyáltalán nem kellett volna figyelembe vennie szerelem ide-oda.

Egyébként nem ígért neki semmit, bevallotta nem szó szerint, hogy nem érdekli és a 4 hónapban csak flörtöltek, nem hívta el randira, nem feküdt le vele, jó pár héttel a kérésére találkozott vele és elmondta őszintén, hogy nem érzi ugyanazt amit ő.

Ha most történt volna még szex és netán a kérdező teherbe esett volna akkor is a férfi lenne a hibás, ő alázta volna meg? Ugyan már.

Mindenki saját maga felé felel, a másik nem azért létezik, hogy az érzéseire tekintettel legyen, ugorjon a kérésére azonnal. Igenis közbejöhetett a férfinak bármi amikor a kérdező szóba hozta a találkozót. Ő várt rá mint a kisdiák a tanárra, vagy a karácsonyi ajándékra.

A férfi lefektette, aztán el volt vele és a kérdezőt egyedül az érdekli, hogy jogosan megalázó-e, hogy részegen, ittasan jelent meg.

Engem inkább az érdekelne a helyében, hogy miért voltam olyan buta, hogy egyáltalán vártam rá, elvártam tőle valamit holott megmondta, hogy legyen vége és hetekig nem jelentkezett.

ápr. 22. 15:45
 17/31 A kérdező kommentje:
Utolsó, érdekes az értékrended…eszerint addig ameddig neked nem elég “hasznos” egy ember, addig csak egy használati tárgy, akinek nem kell foglalkozni az érzéseivel, az idejével. Ja és nyugodtan csináljon bárki bármit, majd kimagyarázza azzal, hogy ő képtelen ezekkel szembenézni, tehát vegyük úgy hogy semmi nem is történt…nyílván lesarkítottam és itt egy apró dologról van most szó+tisztában vagyok vele, hogy kettőn áll a vásár, de az értékrendünk NAGYON messze van egymástól
ápr. 22. 16:25
 18/31 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező, nem a #16-sonak ilyen az értékrendje, hanem rávilágított, hogy a lovagodnak ilyen. Hiába hiszed róla, hogy egy sebzett lelkű arany ember, a tettei arról árulkodnak, hogy csak elvolt veled, amíg nem talált jobb programot. Igen, méltatlanul bánt veled, de leginkább te nem bánsz jól saját magaddal, ha az ilyen alakok után futsz, akik már kiállították magukról a szegénységi bizonyítványt.
ápr. 22. 17:08
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

"Rá pár napra kérte, hogy beszéljünk, és mondta, hogy hagyjuk ezt az egészet és ne találkozzunk inkább többet."

Itt kellett volna véget érnie a sztorinak és akkor nem aláztad volna meg magad még ezután kétszer.

ápr. 22. 17:18
 20/31 anonim ***** válasza:
92%

Akkor értenék veled egyet hogyha nem rakott volna ki téged, nem mondta volna, hogy inkább ne találkozzatok. Miután lefeküdt veled mondta. Aztán amikor taliztatok annyit mondott, hogy örült, hogy látott. Nem írtad, hogy aztán történt-e szex, történt-e randi, ígérgetés. Vagyis csak abból tudok véleményt formálni amit te írtál le.

Mi van akkor ha flörtölt veled - HA egyáltalán az volt és nem értetted félre - amikor nem írt utána vissza hetekig? Semmi, nem akart tőled semmit.

"Visszajelölt minden közösségi oldalon ahonnan kitörölt, és egy másik este után (ahol már kicsit flörtöltünk is egymással) írt külön, hogy mennyire jól érezte magát."

Muszáj neki rosszban lenni veled, nem állhat veled szóba? Te miért beszélgettél vele? Ez oda-vissza működik.

"igen, elég rossz háttérrel jött, megosztott velem mindent a gyerekkori traumáin át egészen mostanáig. Pont emiatt gondoltam, hogy számítok neki"

Szóval azt hitted, hogy azért, hogy amilyen majd téged jobban megbecsül? De hát megtette mégha nem is tökéletes módon.

"Azt mondta nem jó kedvéből ivott, hanem mert józanul nem állna készen erre a beszélgetésre."

Ha olyan rossz a háttere miért csodálkozol rajta, hogy előtte ivott? Nem tudja másképp levezetni a feszültséget ami eléggé szomorú. De akkor is elment és elmondta, hogy nem kölcsönös.

"Nem mindenki képes szembenézni a hibáival, a rossz viselkedésével, gyáva hozzá."

Ezt írtam, semmi mást. Nem értek vele egyet, de valahol megértem.

"Igen, el is mondta, hogy nem kölcsönös, csak nem értem, mint embert miért nem tudott megtisztelni annyival, hogy józanul leül velem beszélgetni, és nem szervez rá mást először."

Miért ne szervezne mást be amikor nem vagy neki a világegyetem?

Tehet ő arról, hogy te belézúgtál, vagy te róla? Egyikőtök se, de arról se tehet, hogy te elvártál tőle valamit és ő nem tudott másképp szembenézni veled, akár önmagával.

Írjam, hogy kellene neki pszichológus? És ha járt, de mégse segített mert nincs hozzá ereje?

Te jártál már pszichológusnál, hogy kiderüljön miért nincs önbecsülésed?

"El akartam mondani neki, hogy érzéseim vannak iránta, és lezárni vele rendesen ha neki nincsenek."

Benned volt, hogy valószínűleg nem viszonozza az érzéseid, de azért személyesen mentél lealacsonyítani önmagad.

Egy teljes hónapig figyelembe se vett és te egyenesen ugrottál azonnal, hogy rábólintott a talira. Inkább azzal kéne foglalkozni, hogy miért szaladgáltál neki tüstént és miért az neked a fájó pont, hogy illuminált állapotban jelent meg holott semmit nem ígért neked, elmondta a szex után, hogy nem akar veled találkozni, járni.

Én személyesen egyáltalán nem mentem volna találkozni vele, sőt amikor "kirakott" volna többé nem is álltam volna vele szóba és nem kerülnék ilyen helyzetbe mint te.

Nem mindenki küszköd önbecsülés hiányával mint te kérdező!

A te értékrended, önszereted nincs rendben.

ápr. 22. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!