Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan tartom megalázónak, hogy részegen jött el egy fontos találkozóra?
Mondta, hogy készen áll a kapcsolatra? Hogyan közeledett azon kívül amit írtál?
Ha másképpen nem közeledett, nem mondta, hogy készen áll rá akkor nem adott reményt hanem te adtál saját magadnak.
Kétszer dobott beleértve a részeg incidenst, a szex után pár napra vagy azon kívül? Ne haragudj, de én nem értem. Lehet én vagyok a hülye, de akkor se megy főleg, hogy nem vagy konkrét, zavaros az egész.
Amúgy azt se, hogy mit akarsz tőle amikor lelkileg sérült. Fél csalódni és inkább ő okoz neked fájdalmat, de közben szeretne szeretve lenni. Te ilyeneken nem tudsz segíteni. Csakis szakember tud. Te sem vagy lelkileg teljesen rendben nemhiába botlottál bele, adtál volna neki esélyt. Más messziről kerülné mert tudja, hogy pokol velük az élet...
"Amúgy azt se, hogy mit akarsz tőle amikor lelkileg sérült. Fél csalódni és inkább ő okoz neked fájdalmat, de közben szeretne szeretve lenni. Te ilyeneken nem tudsz segíteni. Csakis szakember tud. Te sem vagy lelkileg teljesen rendben nemhiába botlottál bele, adtál volna neki esélyt. Más messziről kerülné mert tudja, hogy pokol velük az élet..."
Csak ezt tudom írni. Ha nincs rendben lelkileg akkor hiába az érzései nem tud velük mit kezdeni inkább megfutamodik előlük, de közben vissza is ugrana csak hát visszatartja a félelem, a sérülés. Te ilyen típusú emberhez nagyon kevés vagy. Azon se csodálkoznék hogyha felkeresne téged és elkezdené a magáét. De nem kéne figyelembe venni mert nem fog megváltozni soha.
Egyébként ha nem jártatok és neked az első volt elnézést, de miért feküdtél le vele? Nem kellett volna jobban odafigyelni, várni egy kicsit? Igazából nem kellett volna ismerkedni vele azok után, hogy elmondta milyen közegből jött.
Én elhiszem nagy dolog a szerelem, rajongás, vonzalom, de ha jobban résen lettél volna, magadat nézted volna elsősorban akkor most nem szenvednél jobban mintha nem került volna sor szexre, vagy arra, hogy kétszer-háromszor dobott volna. Neked kellett volna őt dobni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!