Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha egy nő szakít a pasijával, mindjárt eszébe jutnak azok az emberek, akiknek fontos volt, de Ő elhanyagolta őket?
Kicsit azért finoman fogalmaztam, nem írhattam kérdésbe azokat a szavakat, amikre tényleg gondoltam. Az a lány, akibe korábban bele voltam zúgva, nemrég szakított a pasijával. Kicsit pontosabban, a pasi jött össze egy másik csajjal, ezért szakítottak.
Na amíg együtt voltak én hiába hívtam bárhova, hiába kértem, hogy adjon egy esélyt, mondtam neki, hogy sokkal jobban szeretném őt, mint a pasija, hiába.
Mindíg olyan válaszokat kaptam, hogy ne haragudj, nem tudok neked segíteni, nem mehetek, meg amire nagyon jól emlékszem, hogy a pasijánál Őt jobban senki nem szereti. Hogy ő el se tudna képzelni jobbat nála.
És most mi van? Felhív telefonon, hogy milyen jó lenne elmenni egyet sétálni, beszélgetni, olyan nagy szüksége lenne rám.
Szóba került a "volt" pasija, akire most szemėt, roha..ék, és még pár hasonló címszóval utalgat.
Nem mondtam se nemet, se igent, mert csak pár nap múlva érek haza. De most nagyon bennem van, hogy megkérdezzem tőle, hogy "Te hol voltál, amikor nekem volt szükségem rád?"
Pont azért nem ment el veled, mert volt társa, te pedig rá voltál gerjedve. Elég furcsa lett volna, ha elmegy veled bárhova.
Ha ezt számon kéred tőle, akkor csak hülyét csinálsz magadból.
Ha ennyire fáj az eset, akkor a legjobb udvariasan visszautasítani.
"hiába kértem, hogy adjon egy esélyt, mondtam neki, hogy sokkal jobban szeretném őt, mint a pasija, hiába" mondjuk ha tudod, h van párja akkor ez nagyon irritáló!
Amúgy teljesen igazad van, sok ilyen van, de nem csak nőbe, férfiba is!
Sztm meg most vegyél erőt magadon és küld e a pcsb.
N 30
Lepontozhattok, de én inkább őt nézem hülyének, hogy keres. Én sose tenném.
Attól, hogy most a te malmodra hajtotta a vizet az élet, még nincs igazad.
Nekem is voltak ilyen kis gyökér hódolóim, akik szerintük sokkal, de sokkal jobban tudtak volna értékelni és szeretni, mint a párom, meg kitalálták a páromról, hogy bunkó, csak mert érti a szarkazmus lényegét, vagy vevő a sötétebb fajta humorra. Én lassan 10 éve vele vagyok, és sose csalt, fel se merült 1x sem, hogy szétmenjünk.
Szóval az ilyen "sokkal jobban szerenélek mint a pasid" gyökereknek teljesen mindegy, hogy ki a csaj párja, és mi a valóság, így is, úgy is ezt mondják.
Ha veled randizgatott volna, meg adott volna esélyt, miközben van barátja, akkor nem olyan lány lenne, amilyen úgysem kéne neked? Barátja volt, nem randizott közben mással, kövezd meg, te jó ég. Szerintem te nem vagy komplett.
Inkább azt nem értem, minek keres meg téged egyáltalán, mikor normális esetben a nyaggatásod után szóba sem jöhetnél, mert nyilvánvalóan nincs helyén az értékrended. Sejthetné is, hogy most be vagy sértődve, és még a végén olyan bunkó leszel te, a "mindenkinél jobban szeretnélek" hősszerelmes, hogy ahhoz képest az exe egy angyal. Ezzel aztán bizonyítod is, hogy baromira nem lettél volna jó választás.
A leírásod alapján nekem nagyon szimpatikus a nő. Hűséges. Még akkor is a párját választja, amikor gödörben van a kapcsolata, próbálja a problémákat megoldani, határozott, de nem bunkó. Nem választ egy könnyed csábítást, és megy félre a bizonytalanságba. Jelzi, hogy ő komolyan veszi a párját, a kapcsolatát, az elköteleződést... hogy ő élete párját keresi.
Ha akarod őt, akkor rohadtul változtass a hozzáállásodon, mert ez gyalázatos, amit csinálsz. Ha így kezdesz bele egy kapcsolatba vele, akkor sajnos csak tönkreteszed őt. Te pont olyannak tűnsz, mint az előző párja, aki inkább félrekeffent majd és szakít, mintsem, hogy holtodiglan...
Gondolt át jobban a dolgot... az elutasítás az nem ellened volt!! Érted?? Hanem azért, mert ő hitt benne, hog amit a párjával elkezdtek, az egy szent és sérthetetlen dolog, és együtt mindent átvészeltek.
Ő most minden bizonnyal össze van törve, mert elárulta őt valaki, akiben vakon megbízott...
Jól gondold át tehát, hogy mit csinálsz... nem teheted tönkre őt még te is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!